ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η μεγαλύτερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας του σε διοικητικό επίπεδο

0Ο ΠΑΣ Κόρινθος, σήμερα έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας του, σε διοικητικό επίπεδο!

Κοντά στον Αλέξη Κούγια, τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο, τον Γιώργο Οικονόμου, τον Γιώργο Πιέτρη και τον Λευτέρη Φρίγγελη, ως αναπληρωτής πρόεδρος, εισέρχεται στο Δ/Σ, ο γνωστός όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό κόσμο αλλά και στον χώρο της κρεατοπαραγωγής, κύριος ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΛΙΑΣ.

Ο κ.Γιαλιάς είναι ιδιοκτήτης των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS, την BELLA GRECO με έδρα το Μιλάνο κ.α. όπου απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζόμενους.

Υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων όταν αυτή πρωταγωνιστούσε, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Είναι αδελφικός φίλος του Αλέξη Κούγια και στενός συνεργάτης του ομίλου Πιέτρης.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος καλωσορίζει το νέο μέλος της διοίκησης και περιμένει την Κυριακή, να γεμίσουν το στάδιο στο οποίο επανέρχεται η ομάδα μας, οι χιλιάδες φίλαθλοί μας, στον πολύ ιδιαίτερο αγώνα με το ιστορικό σωματείο του Πέλοπα Κιάτου.

Με εκτίμηση,
ΠΑΣ Κόρινθος 1963
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η μεγαλύτερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας του σε διοικητικό επίπεδο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator