ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Βασιλείου

0Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οδηγήθηκα στην απόφαση ότι δεν υπάρχει πλέον άλλος τρόπος να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου, για την συνεχιζόμενη διαστρέβλωση κάθε δημοκρατικής διαδικασίας στο όνομα της «Κυβερνησιμότητας», εκτός από την παραίτηση.

Σε όποια αντίθετη άποψη ή πρόταση θέλησαν να εκφράσουν οι δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στα χρόνια που πέρασαν, η Δημοτική Αρχή κώφευε και έπαιρνε «ομόφωνες» αποφάσεις για όλα τα οικονομικά θέματα ακόμη και με ελάχιστες δικές της ψήφους.

Απηυδησμένος και από την αλαζονική στάση της δημοτικής αρχής, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι προτιμήθηκε μόλις από έναν ψηφοφόρο στους πέντε του εκλογικού σώματος, είδα ότι η παραίτηση είναι μονόδρομος.

Η Δημοτική Παράταξη “Ώρα για δράση”, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της και να ελέγχει τη Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλειο Βασιλείου, ενώ την κενή θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα καλύψει ο πρώτος επιλαχών, Ζάχος Αγκιστριώτης.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να συμβάλλω τόσο στη λήψη αποφάσεων από τη Δημοτική μας Παράταξη, αλλά και εν γένει να προσφέρω στα τοπικά δρώμενα, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και το συμφέρον του Δήμου.

«Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σε αυτό…» (Πάολο Κοέλο).

9/1/2023
Δημήτρης Βασιλείου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Βασιλείου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator