ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΜΠΙΤΖΙΟΣ: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ !!!

0O αντιδήμαρχος Κορίνθου Δημήτρης Μπίτζιος ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ΕΠΟ ότι ορίζεται μέλος της διαρκούς επιτροπής Ασφάλειας και γηπέδων.
Είναι μία αρκετά σημαντική είδηση αυτή και για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που σπάνια έχει καταφέρει να τοποθετήσει παράγοντες στις επιτροπές της ΕΠΟ. 
Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπίτζιου εκτός από τιμητική για τον ίδιο είναι και μία ευκαιρία για το Καρινθιακό ποδόσφαιρο, σε μία εποχή που δεν είναι στα καλύτερα του. Ο Δημήτρης Μπίτζιος δήλωσε σχετικά με την επιτροπή. 

«Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μπαλτάκο και τα μέλη της ΕΠΟ για την ξεχωριστή τιμή που μου κάνουν με τον ορισμό στην διαρκή επιτροπή και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος για όλους». 

Μέλη της επιτροπής είναι: 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΩΝ (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, άρθρο 50 του Καταστατικού) Πρόεδρος: Αστέριος ΤΟΚΑΣ 
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βασίλης ΦΩΤΙΑΔΗΣ 
Μέλη: Ανδρέας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Παναγιώτης ΒΑΛΕΣΗΣ Δημήτριος ΜΠΙΤΖΙΟΣ Γεώργιος ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ Ιωάννης ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΜΠΙΤΖΙΟΣ: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator