ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΟΤΕ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;;

0



Το Θώδειο στάδιο Λουτρακίου, έκλεισε τον περασμένο Μάϊο, για να γίνουν εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του δήμου, θα παρέμενε κλειστό μέχρι 31 Αυγούστου 2022.

Βρισκόμαστε ήδη στον Νοέμβριο και το στάδιο, παραμένει κλειστό, χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση για την καθυστέρηση αυτή, όπως επίσης και το αν η καθυστέρηση επιβαρύνει οικονομικά τον προϋπολογισμό του έργου.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής απόλυτη σιγή.!

Παραδόξως το Σαββατοκύριακο  22-23 Οκτωβρίου διεξήχθει το 17ο φεστιβάλ Ημεροδρομών με συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών, το Θώδειο άνοιξε τις πύλες του  και μετά τη Δευτέρα 24/10 ξανά έκλεισε.!

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν εις βάρος των ομάδων της πόλης Ποσειδώνα, ΑΟΛ και Ολυμπιακού Λουτρακίου, περίπου 300 αθλητών και των οικογενειών τους.

Οι ομάδες έχουν αναγκαστεί όλο αυτό το διάστημα να βρουν προσωρινούς χώρους προπονήσεων, με την ταλαιπωρία που αυτό σημαίνει για όλους τους συμμετέχοντες στην αθλητική διαδικασία.

Δικαίως προπονητές, αθλητές και γονείς διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να κάνουν σωστά προπόνηση και υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Μετά  από 6 μήνες που είναι κλειστό το στάδιο, οι σύλλογοι μετά και από την υγειονομική και ενεργειακή κρίση που ακολούθησε,πολύ δύσκολα πλέον ανταπεξέρχονται, στα μεγάλα έξοδα ενώ είναι σαφές ότι  πλέον είναι μηδαμινές οι προοπτικές επιβίωσης τους  και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια από το δήμο .

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για ποιους λόγους είναι ακόμη κλειστό το Θώδειο;

 Πόσο θα διαρκέσουν ακόμη οι εργασίες;

 Τι λέει ο εργολάβος;

 Γιατί δόθηκε στους ξένους και όχι στους πολίτες του Λουτρακίου;

 Το βασικό ερώτημα είναι πότε θα δοθεί το Θώδειο στάδιο στους πολίτες του τόπου μετά από 6 μήνες που είναι κλειστό.

Περιμένουμε υπεύθυνη και αξιόπιστη απάντηση από τον δήμαρχο κ.Γκιώνη και συμπαραστεκόμαστε στην αγωνία των αθλητών και των οικογενειών τους.

ΔΥΝΑΜΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΟΤΕ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator