ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ !!!

0



Δυστυχώς, όπως έγραψα χθες, παρά τον εκλογικό "πανζουρλισμό" που προέκυψε άκαιρα και επιπόλαια στο Δήμο μας, τα πράγματα για τους πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθόλου καλά.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ που εισηγήθηκε και ψήφισε μόνη η Δημοτική Αρχή. 

Ασφαλώς ο δημοτικός μας σύμβουλος Dimitris Mastorakis ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση αυτή στην οικονομική επιτροπή. Το ίδιο θα πράξουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

1) Αύξηση δημοτικών τελών 50% στο Κιάτο,

2) Αύξηση δημοτικών τελών 100% στα όμορα χωριά του Κιάτου ( Πάσιο, Διμηνιο, Κ.Διμηνιό, Μούλκι, Βασιλικό) - να δούμε κάποιες "μεταγραφές" τι θα πουν στα χωριά τους όταν θα διπλασιαστεί το κόστος κάθε σπιτιού,

3) Αύξηση περισσότερο από 100% σε όλα τα ημιορεινά χωριά και τα χωριά Στυμφαλίας και Φενεού.

Δυστυχώς τις αυξήσεις αυτές από τούτο το χειμώνα θα τις πληρώσουμε όλοι.

Το "οικονομικό θαύμα " του "πρωταθλητή των χρηματοδοτήσεων" με τα δήθεν 5 εκατομμύρια ταμειακό πλεόνασμα μπροστά μας!!!!!

Και στις δημοκρατίες ασφαλώς και η ευθύνη σύντομα ξανά μπροστά μας!!!!

Δημήτριος Παπαγεωργίου


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator