ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

0




ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό.

► 15 μήνες πέρασαν και ακόμα δεν έχει γίνει η δημοπράτηση.

Μιλάμε για προμήθεια τροφίμων για τους άπορους συμπολίτες μας (για όλο το Νομό Κορινθίας) ύψους 1.389.413€ μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Με κοινή υπουργική απόφαση στις 29/7/21 ο Δήμος Κορινθίων εντάχθηκε με συμπληρωματική πίστωση στο πρόγραμμα με το ποσόν των 1.389.000€ που στη συνέχεια έγινε 1.723.000€.

► Ο Δήμαρχος 11/8/21 μας ανακοινώνει ότι νοιάζεται για τους άπορους δημότες και με ενέργειές του δόθηκε συμπληρωματική πίστωση.

Δυστυχώς η ανικανότητα διαχείρισης των χρηματοδοτήσεων αφήνει τους άπορους πολίτες χωρίς τρόφιμα και ενώ η κρίση όχι μόνο συνεχίζεται αλλά γιγαντώνεται. Το μόνο που έχει γίνει είναι η προέγκριση των όρων του διαγωνισμού από την Οικονομική Επιτροπή στις 13/12/2021.

Από τότε μέχρι σήμερα άκρα του τάφου σιωπή.

Οι Κορίνθιοι πεινάνε και ο Δήμος κρατά τα χρήματα κλειδωμένα στις τράπεζες.

► Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση το επόμενο εξάμηνο να έχουν δοθεί τρόφιμα (διαγωνισμός, πρακτικά, κατακυρώσεις, Ελεγκτικό Συνέδριο, Διαχειριστική Αρχή, κλπ).

Να δούμε τώρα σε ποιόν θα καταλογίσει ευθύνες ο Δήμαρχος.

Υπομονή άλλοι Ένδεκα μήνες έμειναν. Δεν μπορεί.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 18/10/2022
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator