ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

0Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα μας. Κρίση αξιών, οικονομική λιτότητα, αυθαιρεσία, ανασφάλεια, ατιμωρησία, αποξένωση, παραίτηση. Μερικές μόνο λέξεις που αντιπροσωπεύουν την υπάρχουσα κατάσταση στην Ελλάδα.

Η πολυεπίπεδη κρίση ρίχνει έντονα την σκιά της και στον τόπο μας. Δεν μπορέσαμε ως κοινωνία να συγκροτήσουμε ένα σύνολο κοινών στόχων κι ένα οργανωμένο πλαίσιο διεκδίκησης αυτών. Επιπλέον, η μη επίλυση βασικών θεμάτων των υποδομών μας, η καθημερινότητα που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών, οι συμπεριφορές που προκαλούν, τα άλυτα μεγάλα προβλήματα σε όλους σχεδόν τους τομείς, απειλούν το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Η τωρινή δημοτική αρχή, βαθειά κουρασμένη και με σχέση εξάρτησης με τον δήμο, δεν μπόρεσε και δεν ήθελε, να πείσει και να εμπνεύσει τους πολίτες για ενεργό συμμετοχή και δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τους άλλους θεσμικούς φορείς του τόπου και να επιλύσει τα σοβαρά ζητήματα, προτάσσοντας εγωισμούς, αγκυλώσεις και προκρίνοντας μικροπολιτικά οφέλη.

Ακόμα και σε θέματα υπερκομματικής ευθύνης και ιδιαίτερα του Καζίνο Λουτρακίου, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στην Ανώνυμη εταιρεία, η δημοτική αρχή Γκιώνη, ακολούθησε παρελκυστική τακτική, προκειμένου να συνεχίσει την πολιτική των κλειστών θυρών, θέτοντας σε κίνδυνο και την επιχείρηση και το μέλλον του τόπου μας.

3 χρόνια τώρα η δημοτική αρχή του κ.Γκιώνη λειτουργεί ως μεσίτης και όχι ως υπεύθυνη αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία με την βοήθεια των αλλαγών τους εκλογικού νόμου, διοίκησε μοναχικά και αυταρχικά.

Οι διαπιστώσεις και η απόδοση ευθυνών είναι βοηθητικές μέχρι την στιγμή εκείνη που κάποιοι θα πουν «ως εδώ». Έκτοτε έχουν ημερομηνία λήξης. Και για εμάς η περίοδος αυτή παρήλθε.

Το 2019, μία μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων, αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε και να προτείνουμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία σε συνεργασία με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς, ενόψει των δημοτικών εκλογών, απορρίπτοντας πρακτικές του παρελθόντος και αλλάζοντας ταυτόχρονα νοοτροπία.

Η Δύναμη Δημιουργίας, μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση πολιτών, η οποία δεν είναι αποτέλεσμα κομματικών διεργασιών ή προσωπικών φιλοδοξιών, στοχεύει ν’ αλλάξει το σκηνικό στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και να αποδείξει ότι οι ενεργοί πολίτες έχουν τη δύναμη να προωθήσουν νέες ιδέες, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες. Είμαστε εδώ γιατί οραματιζόμαστε τον δήμο μας ξανά στην κορυφή.!

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπατριώτες.

Η Δύναμη Δημιουργίας, δηλώνει σήμερα την επίσημη κάθοδο της στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον δήμο Λουτρακίου/Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ενωμένη, με πολλά νέα στελέχη, με σχέδιο και γνώση, δεσμεύεται να κάνει πράξη το πρόγραμμα της και να οδηγήσει ψηλά τον αγαπημένο μας τόπο.

Το όραμά μας

Να βγάλουμε το Δήμο από το φοβικό απομονωτισμό του, ακολουθώντας πορεία εξωστρεφή και καινοτόμα. Να τολμήσουμε ένα ποιοτικό άλμα. Να εξελίξουμε τον τόπο μας σε ένα μέρος φιλικό προς τον άνθρωπο, ένα μέρος για να ΖΕΙΣ. Να τον ξανακάνουμε διεθνή τουριστικό προορισμό.

Να φτάσουμε και πάλι στην κορυφή των Ευρωπαϊκών τουριστικών δήμων, όπως μας αξίζει για να προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, ανάπτυξη και σταθερές θέσεις εργασίας και προκοπή για τις νέες γενιές.

Και μπορούμε και το αξίζουμε!

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Επικεφαλής Δύναμης Δημιουργίας
Δήμος Λουτρακίου/Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator