Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες στο Κιάτο

0Μια σημαντική εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ώρα 7:00 το απόγευμα. Πρόκειται για μία ημερίδα/συζήτηση που διοργανώνει ο δήμος Σικυωνίων με θέμα: «Γυναικοκτονία στην Ελλάδα του σήμερα. Αίτια, πρόληψη και καταστολή».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του αόρατου, πολλές φορές, εγκλήματος μίσους, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για την έκλειψή του παραμένουν μια ανοιχτή πρόκληση για την κοινωνία μας και σε αυτό το θέμα πρόκειται να εστιάσουν οι έγκριτοι ομιλητές της εκδήλωσης, που είναι οι:

·         Γιάννης Πανούσης,  Καθηγητής Εγκληµατολογίας, πρ. πρύτανης του Δηµοκρίτειου
Παν/µίου Θράκης, πρ. αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη

·         Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνοµίας, παρασημοφορημένος από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την δράση του

·         Κατερίνα Ταγαρά, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Σκαρμούτσος,  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων, Δικηγόρος

ΙNFO ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Πότε:  Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ώρα 7:00 μ.μ.

Πού: Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator