Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

0


 

Ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας ότι ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης ορίζεται Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όλη την προεκλογική περίοδο.

Ο Μπάμπης είναι γνωστός σε όλους τους Κορίνθιους από την πολύχρονη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επί σειρά ετών με Δημάρχους τον Τάκη Δαλακλείδη και τον κ. Πνευματικό.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο Ντίνος Γέγιος ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Πόλης της παράταξής μας όλη την προεκλογική περίοδο.

Ο Ντίνος είναι πασίγνωστος σε όλους τους Κορίνθιους από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά.

Γέννημα θρέμμα Κορίνθιος έπαιξε αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στην ιστορική ομάδα της Κορίνθου και διετέλεσε πολλά χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος με Δημάρχους τους Νίκο Κουίνη, Τάκη Δαλακλείδη και Θωμά Θωμαϊδη.

 

                     ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
                           ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

                 ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                              ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/10/2022

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator