ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - BINTEO

0Ανακοινώνουμε τους πρώτους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΔΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού

2. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Επιχειρηματίας-Συνεργείο Αυτοκινήτων. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Νανόπουλου.

3. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λογιστής. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πνευματικό.

4. ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από την Αρχαία Κόρινθο Ασφαλιστής. Πρώην Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πνευματικό.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

 

                     ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
                           ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

                 ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                              ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/10/2022

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator