ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δολιοφθορά η πτώση κολώνας στο 11ο δημοτικό σχολείο !!!

0



Δολιοφθορά η πτώση κολώνας στο 11ο δημοτικό σχολείο Η δημοτική αρχή δεν παίζει με την ασφάλεια των παιδιών. Η αντιπολίτευση;

Έσπευσαν σύμβουλοι της μειοψηφίας να ψέξουν το δήμο Κορινθίων και να τον εγκαλέσουν για επικινδυνότητα στην οποίαν θέτει την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία εκμεταλλευόμενοι περιστατικό στο 11ο δημοτικό σχολείο. 
Ακολουθώντας την πάγια πλέον τακτική της παραπληροφόρησης και της μισής αλήθειας, δημιούργησαν κλίμα δήθεν αδιαφορίας του δήμου, αποκρύπτοντας τα πραγματικά γεγονότα;
Δεν τα ήξεραν; Αν ναι, όφειλαν πριν δημοσίως τοποθετηθούν να ενημερωθούν ώστε υπεύθυνα να μιλήσουν στους πολίτες. 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το περιστατικό της πτώσης του στύλου στον προαύλιο χώρο του 11ου δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με τον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ από αμέλεια σε τεχνικές εργασίες ή ελέγχους αλλά σε δολιοφθορά! 
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά ο καθημερινός τακτικός έλεγχος δεν είχε δείξει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στην συγκεκριμένη κολώνα ούτε και στις άλλες 4. 
Ο Διευθυντής αναφέρει πως στο σχολείο, στην διάρκεια του καλοκαιριού, εισέρχονταν εξωσχολικές ομάδες κυρίως τις βραδινές ώρες προκαλώντας φθορές και αφήνοντας ακαθαρσίες. Μάλιστα προσφάτως αφαίρεσαν από σημείο της περίφραξης τμήμα από σιδερένια κάγκελα μήκους 1.5 μέτρου. Στην «δραστηριότητα τους» καταγράφονται ζημιές στο θυροτηλέφωνο και το γραμματοκιβώτιο, σπάσιμο τζαμιών , καταστροφή τοίχων με μπογιές και σπρέι ενώ παλαιότερα είχαν σπάσει πολλά από τα κεραμίδια καθώς και μια από τις δυο μεγάλες μπασκέτες που διαθέτει το σχολείο. 

Το βράδυ που η κολώνα έπεσε στον αύλιο χώρο, όπως αναφέρει ο Διευθυντής του σχολείου, είχε ενημερωθεί για νέα είσοδο αυτών των ομάδων στο χώρο από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων η οποία διαμένει δίπλα στο σχολείο και παρατήρησε την είσοδο. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Ζαχαριάς ,ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Μιχάλης Κλεπετσάνης και βεβαίως η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία και υπήρξε άμεση αποκατάσταση ενώ ελέγχθηκαν και οι έτερες τρείς κολώνες για τυχόν δολιοφθορές και σε αυτές. 

Η μέριμνα μας είναι συνεχής και αποδεδειγμένη. Η συνεργασία των σχολείων με την δημοτική αρχή άριστη. Δεν αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και εκμετάλλευσης. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δολιοφθορά η πτώση κολώνας στο 11ο δημοτικό σχολείο !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator