Η «προφητεία» για τη γρίπη

0
 Αυτή την φορά θα συμφωνήσω με τους τηλεειδικούς. Ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Όχι, δεν έρχεται κανένας φοβερός ιός· γριπούλα είναι, αλλά το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων έχει εξασθενήσει πολύ και πολλές φορές δεν τα καταφέρνουν ούτε με την Ομικρον, που οι ανεμβολίαστοι δεν την καταλαβαίνουν καν.

     Βλέπουν κι αυτοί, όσα βλέπουν οι «ψεκασμένοι» αναγνώστες του διαδικτύου και μάλιστα ακόμη περισσότερο, γιατί έχουν πλήρη στοιχεία (που εξακολουθούν όμως να μην δημοσιεύουν). Κι έτσι όμως το πράγμα δεν κρύβεται. Για παράδειγμα, μπορεί να έθαψαν και την υπόθεση μαζί με το κορίτσι στο ναυτικό, που έφυγε από ξαφνικίτιδα, αλλά είναι τόσες χιλιάδες αυτές οι περιπτώσεις παγκοσμίως και τόσο σταθερή η αύξηση των θανάτων, που είναι θέμα χρόνου να αγανακτήσουν και οι πλέον αφελείς.  

     Παρόλα αυτά δεν αφήνουν τον χαβά τους. Θα κάνουν όσο περισσότερο κακό μπορούν μέχρι τελευταίας στιγμής (που θα τους επιτρέπουμε να το κάνουν). Δεν είναι επιστημονική πλάνη· δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό ούτε για τους συγκεκριμένους, ούτε γενικότερα για τον επιστημονικό κόσμο (όχι μόνον τον ιατρικό). Εκτός από τους πρωταίτιους (που είναι συνειδητό έγκλημα) για όλους τους άλλους είναι δειλία· είναι πολύ χαμηλό ανάστημα.

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «προφητεία» για τη γρίπη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator