Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τα «θυρανοίξια» του ποδοσφαιρικού της σπιτιού, αλλά...

0



Θερμά συγχαρητήρια στην υπέροχη ΑΕΚ για τα «θυρανοίξια» του ποδοσφαιρικού της σπιτιού, εγώ σαν φίλος άλλης ομάδας, υποθέτω ότι πρέπει να περιορισθώ μόνο σε ευχολόγια επειδή αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορώ να περάσω με διακριτικά της αγαπημένης μου ομάδας ούτε απ` έξω .

Και ας κάνουμε μια αναδρομή στα τελευταία 35 χρόνια (ας πούμε).
Πέστε μου ειλικρινά , μετά από τόσα χρόνια, ποια ποδοσφαιρικά γεγονότα σας έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή; Μην μου πείτε το 2004 επειδή φάνηκε να είναι σαπουνόφουσκα… δεν κεφαλαιοποιήθηκε τίποτε από αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Δικαιώνει ίσα – ίσα όποιους είπαν ότι ήταν «φωτοβολίδα» . 
Θα βοηθήσω λέγοντας : Μπλιόνας – Λάρισα , ποδοσφαιρική ανυποληψία, τραγωδία στη θύρα 7 , 8 φεβρουαρίου 1981, οργανωμένοι οπαδοί , εγκληματικότητα εντός ποδοσφαίρου, σκάνδαλο κιάπε, Άλκης Καμπανός, οι φίλαθλοι εδώ και δεκαετίες δεν μπορούν να πάνε σε εκτός έδρας αγώνες επειδή κινδυνεύει η ζωή τους. 
Αλήθεια , έρχομαι τώρα στους πλέον αχρείους της δημοσιογραφίας: Τους αθλητικούς συντάκτες! Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια; Ρητορικό ερώτημα ! 
Συντήρησαν ένα μαγαζάκι, βιοποριζόμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας που έκαναν «και καλά» ρεπορτάζ! 
Όρθωναν τείχη ανάμεσα σε ανθρωποειδή που χρησιμοποιούσαν σαν ιδιωτικό στρατό οι «Μπίζνεσμεν» και βύθιζαν (και συνεχίζουν με συνέπεια) το Ελληνικό ποδόσφαιρο βαθύτερα στην ανυποληψία! 
Ούτε γήπεδα – που έτσι κι αλλιώς χαίρονται μόνο οι γηπεδούχοι – ούτε μαγαζιά , ούτε σουίτες θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο! 
Μόνο ο Νόμος και ίσως – σε κάποια άλλη ζωή- ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ποδοσφαιρική νοοτροπία !

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τα «θυρανοίξια» του ποδοσφαιρικού της σπιτιού, αλλά..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator