Κύριε Γιώργο Ψυχογιέ γίνατε κυβέρνηση με το σύνθημα: "να καούν οι τράπεζες" και τώρα... ανησυχείτε που κλείνουν;;;

0


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός

Έχω δει κατά καιρούς διάφορους συριζαίους να εκφράζουν προβληματισμό που κλείνουν κάποια καταστήματα τραπεζών στην Κορινθία.

Πρόσφατα διάβαζα για την παρέμβαση Ψυχογιού για το κλείσιμο τριών καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στην Κορινθία (δείτε εδώ) και έχω να θέσω δύο ερωτήματα κι από εδώ:

Κύριε Γιώργο Ψυχογιέ βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας να σας θυμίσω πως γίνατε κυβέρνηση με το σύνθημα: "να καούν οι τράπεζες" και τώρα ανησυχείτε που κλείνουν !!! Μας το εξηγείτε λίγο αυτό;;;

Κύριε Γιώργο Ψυχογιέ βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας να σας θυμίσω επίσης πως σας γνωρίσαμε στις πλατείες των αγανακτισμένων με σαγιονάρες, μακό και ένα κουτάκι μπύρα στο χέρι και τώρα σας βλέπουμε με σακάκι, πουκάμισο και δερμάτινο παπούτσι παρατρεχάμενο δίπλα στην κα Κόρκα, στον κο Κόλλια, τον κο Ταγαρά και τους υπόλοιπους που εδώ και χρόνια ασκούσατε αυστηρότατη κριτική για τον τρόπο που πολιτεύονταν ή/και κυβερνούσαν. 

Κύριε βουλευτά μου έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχετε γίνει χειρότερος από αυτούς;;;

Κύριε Γιώργο Ψυχογιέ βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εξακολουθείτε να πιστεύετε ακόμα ότι θα αλλάξετε την Ευρώπη ή μήπως σας πήρε και σας σήκωσε (εκτός του ότι σας άλλαξε τα φώτα) η υπεροψία και η αλλαζονεία της βουλευτικής σας εξουσίας;;;

Ευχαριστώ και αναμένω την απάντησή σας.

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Γιώργο Ψυχογιέ γίνατε κυβέρνηση με το σύνθημα: "να καούν οι τράπεζες" και τώρα... ανησυχείτε που κλείνουν;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator