Στα κτήματα παραγωγών που υπέστησαν ζημιά ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

0
Την τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων εβδομάδων αμπελώνες παραγωγών στον Δήμο Κορινθίων διαπίστωσε σε μια ακόμα επίσκεψη του σε κτήματα σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος. Η παραγωγή έχει ουσιαστικά καταστραφεί με την αποτίμηση αρχικά και την αποζημίωση έπειτα των παραγωγών, να είναι ο μόνος δρόμος στην παρούσα φάση για την στήριξη των παραγωγικών τάξεων.

Ο Δήμαρχος την Δευτέρα (12/9) θα παραστεί στην σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα που αφορά την Κορινθία και θα μεταφέρει όχι μόνο τα λεγόμενα των παραγωγών, αλλά και εικόνες που κατέγραψε και αποδεικνύουν το μέγεθος της ζημιάς.

«Οι αγρότες του δήμου μας έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική καταστροφή, οι υψηλές

θερμοκρασίες κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της παραγωγής τους η οποία ήταν σε στάδιο συγκομιδής. Από την πρώτη στιγμή, σε συνάντηση που είχα με τους παραγωγούς στην Δ.Ε Άσσου-Λεχαίου, μίλησα με τον διοικητή του ΕΛΓΑ και ζήτησα να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε η καταγραφή σε όλα τα κτήματα του δήμου Κορινθίων να γίνει γρήγορα και οι παραγωγοί να αποζημιωθούν Η παρουσία μου στην σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα στο Υπουργείο έχει επίσης αυτό το σκοπό. Να πιέσουμε ώστε γρήγορα να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις και να δοθούν οι αποζημιώσεις», σχολίασε ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα κτήματα παραγωγών που υπέστησαν ζημιά ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator