ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ: Ενημέρωση της Τροχαίας Κορίνθου σε θέματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης

0

Εκ μέρους των μαθητριών/μαθητών του Σχολείου μας, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μας Ευχαριστίες στην Διοικητή της Τροχαίας Κορίνθου κ. Τσίτου, στον Υποδιοικητή κ. Γεώργαρη και στους Υπαρχιφύλακες κ.κ. Πέππα και Μαυρόπουλο για την εξαιρετική ενημέρωση που πραγματοποίησαν με επίσκεψη στο Σχολείο μας για θέματα Οδικής Ασφάλειας και Ασφαλούς Οδήγησης.

Επίσης όφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Αναστασόπουλο Κων/νο οδηγό Αγώνων ENDURO για την δική του ιδιαίτερα χρήσιμη συμμετοχή στην προσπάθεια μας για σωστή καθοδήγηση και ενημέρωση των μαθητών του Σχολείου μας.

Ο Διευθυντής
ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ: Ενημέρωση της Τροχαίας Κορίνθου σε θέματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator