Με τον Ρουβά... ξεκάθαρα !!!

0



Αντιδημοφιλής ανάρτηση.

Έκατσα ξανά να δω με προσοχή το επίμαχο απόσπασμα που ο Sakis Rouvas "ξεπλένει" το Λιγνάδη. ΟΛΟ όμως χωρίς απομονωμένες φράσεις και κομμένα λόγια.

Σύνολο 6 λεπτά, ξεκινά με την ερώτηση της Σίσσης για την τότε δουλειά τους, τις "Βάκχες" (άσχετο αλλά ΑΘΛΙΑ παράσταση κατ εμέ) όπου ο Ρουβάς έκανε το Διόνυσο.

ΤΟΤΕ το 2013, πολύ πριν μαθευτεί ΤΙΠΟΤΑ.

Η απάντηση του Σάκη
(ολόκληρη και με κεφαλαία όσα απομονώθηκαν και γράφτηκαν ότι είπε)

"Από εκείνη τη συνεργασία ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ. Έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, στενοχωρήθηκα, διότι πίστευα πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Καταλάβαινα ότι κι ο ίδιος ο άνθρωπος ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ εξαιτίας των κολασμένων πράξεων του και λυπήθηκα διότι ως τότε τον αγαπούσα. Τώρα αν συμβαίνει κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω και περιμένω τον τελικό λόγο της Δικαιοσύνης, εγώ δεν είμαι Δικαστής να πω αν είναι αθώος ή ένοχος"

"Όλα όσα βιώνουν τα θύματα είναι μια τραγωδία, όπως είναι και ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ λόγω της διαστροφής του ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Όπως η Πολιτεία προσπαθεί να φροντίζει τους ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, με ανάλογο τρόπο πρέπει να προσπαθήσει να φροντίζει κάποιον ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ, αν αποδειχθεί ότι είναι όντως διαστροφικος. Και φυσικά πρέπει το κράτος να αγκαλιάσει κάθε θύμα βιασμού"

"ΣΥΜΠΑΣΧΩ, βασικά λυπάμαι ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, όμως όλοι στη ζωή βάζουμε το χέρι για ο, τι μας συμβαίνει (εννοώντας την κατάντια του Λιγνάδη), πρέπει να ερευνούμε τα αίτια που οδηγούν έναν εγκληματία στο κακό"

Τώρα που τις είδατε ΟΛΕΣ τις δηλώσεις χωρίς μονταζιέρες και τσιρίδες, αλήθεια τώρα ρωτώ ειλικρινά: πού έχει άδικο;

Βλέπετε έναν Άνθρωπο που ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ;

Βλέπετε έναν Άνθρωπο να λέει για το Λιγνάδη πουθενά" ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ";

Βλέπετε έναν Άνθρωπο να ΜΗΝ είναι υπέρ των θυμάτων;

Βλέπετε έναν Άνθρωπο που να αξίζει τους ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ και τις κατάρες που εύχονται στα παιδιά του από χθες;

Διότι εγώ μόνο ανθρωποφαγία τύπου Ιεράς Εξέτασης βλέπω. Ανθρωποφαγία και επιλεκτική ευαισθησία.

Και ξέρετε γιατί;

Διότι ΔΕΝ είδα ανάλογες αντιδράσεις όταν έβγαιναν οι Κωνσταντινίδες και Χειλάκηδες και δήλωναν "ο, τι κι αν βγει για το Λιγνάδη, θα είναι πάντα φίλος μου και βεβαίως θα πάω να τον δω στη φυλακή".

ΔΕΝ είδα ανάλογες αντιδράσεις πέρσι με την 9χρονη Μελίνα στη Θεσσαλονίκη που τη ΝΑΡΚΩΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΖΕ Η ΜΗΤΡΙΑ ΤΗΣ.

ΔΕΝ είδα ανάλογες αντιδράσεις πριν λίγα χρόνια με τους βιασμούς στην Πρεσβεία της Βενεζουέλας, παρά μόνο κάτι ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.

ΔΕΝ είδα ανάλογες αντιδράσεις στα ομοφοβικά παραληρήματα των Πολάκηδων.

ΔΕΝ είδα ανάλογες αντιδράσεις όταν κάποιες Κυβερνήσεις έκαναν τους βιασμούς και τις παιδοφιλίες από κακούργημα πλημελημμα.

ΔΕΝ είδα ανάλογες αντιδράσεις σε δηλώσεις πρώην Υπουργών για "τι πιο φυσιολογικό από βιασμούς παιδιών από μετανάστες".

Ξέρετε όμως ΤΙ είδα;

Ότι κάποιοι και κάποιες ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΕΣ, διότι κοιτάνε ΜΟΝΟ το ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ο δράστης.

Και ανάλογα αν ο δράστης είναι ή δεν είναι "δικός τους", είτε σκούζουν είτε μόκο.

Κοντολογίς, μιλάμε για" εμπόρους βιασμών" και τίποτα περισσότερο.

Εδώ υπάρχουν τύποι που στηρίζαν πέρσι με πορείες έναν καταδικασμενο δολοφόνο τρομοκράτη και δεν ενοχλούνταν οι ίδιοι με τον εαυτό τους...

Όταν ξεμπερδέψουμε με τέτοιες αρρωστημένες προσεγγίσεις, τότε ΙΣΩΣ και να γίνουμε Άνθρωποι.

Ως τότε θα είμαστε και ΕΠΙΣΗΜΑ Ελλαδιστάν...


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με τον Ρουβά... ξεκάθαρα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator