ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 86 - Μέρες Χριστουγεννιάτικες – Πρωτοχρονιάτικες

0Αγαπητοί μας Συμπατριώτες

Μέρες Χριστουγεννιάτικες –Πρωτοχρονιάτικες, χρονιάρες μέρες, όλοι μας ψάχνουμε για μια βδομάδα οικογενειακής γαλήνης, θαλπωρής.

Με το νου μας αναπολούμε, με τη σκέψη μας ανατρέχουμε, στα περασμένα χρόνια στα παιδικά, στα μετέπειτα, να θυμηθούμε τέτοιες μέρες που ζήσαμε στα Φενεατοχώρια τότε με τους γονείς, συγγενείς και φίλους.

Οι καλύτερες ευχές μας προς όλους μας και φέτος οι γιορτές να μείνουν αξέχαστες, χαρούμενες, γαλήνιες, ειρηνικές.

Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος ο καινούργιος Χρόνος.

Μην ξεχνάμε την Τρίτη ηλικία. Μας περιμένουν αυτές τις μέρες, όπου και να’ναι, στο χωριό, στην πόλη, να τους δώσουμε λίγη χαρά ή να ανάψουμε ένα κεράκι στη μνήμη αυτών που έφυγαν….

Ιωάννης Γ. Λαλιώτης
Εκδότης τοπικών εφημερίδων Φενεού

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 86 - Μέρες Χριστουγεννιάτικες – Πρωτοχρονιάτικες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator