Πρώτο κουδούνι και αγιασμός σήμερα στα σχολεία του Δήμου Κορινθίων - Το μήνυμα του Δημάρχου

0Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος και αμέσως μετά στο συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου & Λυκείου Κορίνθου. Τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Σύμβουλος σε θέματα παιδείας κ.Παναγιώτης Σακελλαράκης.

Το μήνυμα του Δημάρχου:

Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ημέρα αυτή σας βρίσκει στα σχολεία σας, διότι επιστρέφετε στον φυσικό σας χώρο, στις αίθουσες διδασκαλίας κοντά στους ανθρώπους που θα σας δώσουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεστε για να πορευτείτε σαν άνθρωποι αλλά και σαν επαγγελματίες μετέπειτα στη ζωή σας, τους δασκάλους σας.
Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη. Παρακολουθήσατε μαθήματα απομακρυσμένα για να διατηρήσετε την επαφή με το σχολείο και να μην διακοπεί η μαθησιακή διαδικασία και τα καταφέρατε! Είμαι υπερήφανος θέλω να σας πω διότι, μέσα από τις δυσκολίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας αναπτύξατε και εσείς άμυνες αλλά και ικανότητες κι αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία σας.
Το μέλλον του τόπου μας στηρίζεται σ εσάς, στη νέα γενιά και το σχολείο αποτελεί τον πυλώνα για τη διαμόρφωση σωστών πολιτών, ανθρώπων με ήθος, δυναμικότητα και ευαισθησίες.
Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους δασκάλους και καθηγητές, τους συλλόγους γονέων και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα διατηρήσουν το σχολικό περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές, προσφέροντας σας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτο κουδούνι και αγιασμός σήμερα στα σχολεία του Δήμου Κορινθίων - Το μήνυμα του Δημάρχου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator