Με επιτυχία η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη ΔΕΘ

0


Παναγιώτης Πιτσάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα ''Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας'', στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης (φωτο) και με την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα, της Γενικής Γραμματέας Βιομηχανίας κας Θέμιδας Ευτυχίδου, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιου Δουκίδη.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με επιτυχία η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη ΔΕΘ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator