Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Αποχετευτικό οδού Ποσειδωνίας - Ακόμα ψάχνουμε τον εργολάβο - ΒΙΝΤΕΟ

0Αφόρητη και επικίνδυνη έχει γίνει πλέον η κατάσταση στο οδόστρωμα της οδού Ποσειδωνίας. Μετά τις τρεις απανωτές κατολισθήσεις το 2020 σε τρία διαφορετικά σημεία στο βασικό συλλεκτήριο αγωγό λυμάτων, το οδόστρωμα υποβιβάζεται, τα αυτοκίνητα κινδυνεύουν και μαζί κινδυνεύουν και οι επιβάτες.

Η μελέτη έγινε για 300 μέτρα, με προϋπολογισμό 197.000 €, δημοπρατήθηκε 30/10/20, συμβασιοποιήθηκε με καθυστέρηση 28/4/21 και από τότε ακόμα περιμένουμε τον ανάδοχο.

Μέχρι τώρα δόθηκαν δύο παρατάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ, αλλά δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος ότι ο εργολάβος θα ξεκινήσει και κυρίως θα ολοκληρώσει το έργο μέσα σε ένα (1) μήνα όπως προβλέπεται από τη μελέτη.

Ελπίζω να μην φταίει η ανατίμηση των πλαστικών σωλήνων.

Σε κάθε περίπτωση αυτή την αδράνεια την πληρώνουν οι Κορίνθιοι που διασχίζουν αυτό τον επικίνδυνο πλέον δρόμο.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 14/09/2021

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Αποχετευτικό οδού Ποσειδωνίας - Ακόμα ψάχνουμε τον εργολάβο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator