ΔΗΜ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για τη φωτιά στην Τραγάνα: «Καλώ έστω και τώρα τη Δημοτική Αρχή του χαβαλέ...»

0Ένα από τα πιο βασικά σημεία του προγράμματός μας ήταν η αξιοποίηση των 52 στρεμματων στην Τραγάνα (αμιγώς δημοτική περιουσία) ΣΤΑΔΙΑΚΑ (δεν λεω ποτέ μπαρούφες πχ για 70 εκατ. μελετες οπως κάνουν άλλοι για να κοροϊδεύουν κόσμο).

Πέρυσι τα ίδια, σήμερα τα ίδια. 

Από θαύμα και τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής σώθηκε η περιοχή.

Καλώ έστω και τώρα τη Δημοτική Αρχή του χαβαλέ σε ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ όλων των ακαθάριστων οικοπέδων, σε μαζικές ειδοποιήσεις ιδιοκτητών που έχουν εγκαταλελειμένα ακίνητα να τα καθαρίσουν, σε ΑΝΟΙΓΜΑ των δρόμων για την πυρασφάλεια των βουνών μας.

Η Κορινθία αποτελεί στόχο και το Κιάτο διαθέτει και τους "γνωστούς καλεσμένους ψηφοφόρους της Δημοτικής Αρχής" που δεν σέβονται κανένα Νόμο αυτού του Κράτους αλλά διατηρούν ένα δικαίωμα: ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ στις παρανομίες τους!!!!

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για τη φωτιά στην Τραγάνα: «Καλώ έστω και τώρα τη Δημοτική Αρχή του χαβαλέ...»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator