Ραψωματιώτης Δημήτρης: Μια συγγνώμη θα ήθελα να ακούσω

0




Ήρθε η ώρα που έκλεισε όλος αυτός ο κύκλος του 2015, σε σχέση με το εργοστάσιο ανακύκλωσης, με την μήνυση των κατοίκων της περιοχής που δικαιωθήκαμε, με το πρόστιμο της πολεοδομίας που ακυρώθηκε, με το ποινικό δικαστήριο από το πρόστιμο της πολεοδομίας που αθωωθήκαμε και τώρα με το ποινικό δικαστήριο από τα πρόστιμα της διεύθυνσης περιβάλλοντος που αθωωθήκαμε.

Έτσι απομένει το Διοικητικό πρωτοδικείο που εκ των πραγμάτων θα ακυρώσει τα τότε πρόστιμα.

Τώρα πια, μετά από 6 χρόνια, μετά την τόση λάσπη, την τόση κακία, τα ψεύδη και τις προσπάθειες για εκβιασμούς, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί έστω και ένας που να έρθει και να μας ζητήσει συγγνώμη;

Αυτοί που πρωτοστάτησαν, αυτοί που θέλησαν να γίνουν νοματαίοι – πολιτικά πατώντας στα ψεύδη και στις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μας, αυτοί που νόμιζαν ότι βρήκαν την ευκαιρία για να μας βάλουν στο χέρι και να τους καλύπτουμε τα έξοδα τους, αυτοί που μπορεί μεν να παρασύρθηκαν αλλά αναμετάδιδαν με μανία τα ψεύδη και τις κακοήθειες, αυτοί που νόμισαν ότι μπορούν να μας χρησιμοποιήσουν για να κάνουν πολιτική ή να γίνουν πολιτικοί, όλοι αυτοί, έστω και σήμερα θα έχουν το θάρρος και την αξιοπρέπεια να έρθουν να μας κοιτάξουν στα μάτια και να μας ζητήσουν συγγνώμη;

Δυστυχώς ο πατέρας μας έφυγε με πίκρα για κάποιους που μπροστά του έκαναν τον φίλο και από πίσω έλεγαν και έκαναν διάφορα.

Τουλάχιστον να έρθουν για τα παιδιά μας, που στην πιο τρυφερή εφηβική ηλικία τους βίωσαν τέτοιο μίσος, όχι γιατί ενόχλησαν αλλά γιατί ήταν διαφορετικοί, γιατί ξύπναγαν και ξυπνάνε νωρίς το πρωί για να πάνε στο εργοστάσιο για δουλειά, γιατί έκαναν και κάνουν πολλά ξενύχτια για να σπουδάσουν, γιατί ζουν την θαλπωρή μιας ενωμένης οικογένειας που μπορεί και τα καταφέρνει και ξεπερνάει πολλά.

Ένα συγγνώμη θα ήθελα να ακούσω ……………………….. τόσο αφελής είμαι.

Υ.Σ. : Και φυσικά και δεν ξεχνάμε και την περίοδο 2007 εώς την οριστική μας αδειοδότηση το 2011 και την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου.

Δεν ξεχνάμε τους διπλοπρόσωπους, αυτούς που μας έγλειφαν και ζητούσαν χάρες που πολύ εύκολα όμως πίσω από τις πλάτες μας οργάνωναν τα αντίθετα και έλεγαν τα αντίθετα σε άλλους.

Δεν ξεχνάμε όλους αυτούς τους κατοίκους της περιοχής που είχαν έρθει στο Νομαρχιακό Συμβούλιο για να αντιδράσουν και να φωνάξουν να μην γίνει το εργοστάσιο, άσχετα αν πολλοί από αυτούς τώρα κάνουν πως δεν έκαναν τίποτα και έχουν και το θράσος κάποιοι να θέλουν να μας πουν και καλημέρα.

Δεν ξεχνάμε τους τότε πολιτικούς, σε διάφορα επίπεδα, που ενώ μας έλεγαν ότι όχι μόνο δεν δημιουργούμε πρόβλημα αντίθετα είμαστε και αναγκαίοι και ξαφνικά "πήραν εντολή" και εισηγήθηκαν και ψήφισαν τα αντίθετα.

Υπάρχουν και αυτοί που ήταν αρνητικοί και δημιούργησαν πολλά προβλήματα, αλλά κάποια στιγμή στην πορεία, μας είπαν "ευτυχώς που είμαστε εμείς και βοηθήσαμε"

Τι να πω………..

Ευτυχώς που υπήρξαν και κάποιοι πραγματικοί………………..και τους ευχαριστούμε.
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραψωματιώτης Δημήτρης: Μια συγγνώμη θα ήθελα να ακούσω"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator