Δήμος Σικυωνίων: Σχεδόν 400 νοικοκυριά ενισχύθηκαν με τη διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ

0

Σπύρος Σταματόπουλος: «Κεντρικός άξονας των προνοιακών πολιτικών του δήμου Σικυωνίων, η ευημερία του ανθρώπου»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη 24 Ιουνίου, το πρόγραμμα διανομής τροφίμων και λοιπών προϊόντων τόσο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στο δήμο Σικυωνίων.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια και εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Σικυωνίων, ενώ το ποσοστό προσέλευσης των δικαιούχων, ήταν και αυτή τη φορά ιδιαίτερα υψηλό, αφού 843 άτομα και 394 νοικοκυριά παρέλαβαν τα είδη που δικαιούνταν.

Όπως και το Πάσχα, έτσι και σε αυτή τη διανομή τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας είχαν οργανώσει άψογα, με σειρά και τάξη την προσέλευση των δικαιούχων, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Στο πλαίσιο αυτό οι ωφελούμενοι είχαν λάβει γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους, όπου οριζόταν ακριβές χρονικά ραντεβού ανά τέταρτο της ώρας, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργία και εξυπηρέτηση των δικαιούχων νοικοκυριών και ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλους τους εργαζόμενους του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας αλλά και την αρμόδια αντιδήμαρχο Βάσω Μπουζιάνη.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος τόνισε ότι οι δράσεις του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Σικυωνίων έχουν σταθερά στόχο την υποστήριξη των δημοτών και την παροχή βοήθειας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αλλά πάντα με κεντρικό άξονα την ευημερία του ανθρώπου στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της κοινωνικής πρόνοιας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Σχεδόν 400 νοικοκυριά ενισχύθηκαν με τη διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator