Σημαντικά νέα για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με τις εκκρεμότητες του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής οδού

0



Σημαντικά νέα για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στα παράπλευρα έργα από την κατασκευή της γραμμής του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής οδού στην περιοχή. Η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κο Χρήστο Βίνη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την πορεία και τον τρόπο επίλυσης των συγκεκριμένων προβλημάτων, που είχαν παρουσιαστεί σε περιοχές όπως το Καμάρι, το Στόμι, τα Σαρανταπηχιώτικα, το Λουτρό, την Συκιά και την Λυκοποριά στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Συγκεκριμένα ο κος Βίνης απάντησε στην κα Σούκουλη ότι τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν σε όλες τις παραπάνω περιοχές προβλέπεται να επιλυθούν με την υπογραφή της 3ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή Υπολειπόμενων Έργων Υποδομής, Επιδομής, Σηματοδότησης - Τηλεδιοίκησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων για τη νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο-Ροδοδάφνη». Η κα Σούκουλη ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κο Κώστα Καραμανλή και όσους συνεργάστηκαν για να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την Κορινθία μας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαντικά νέα για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με τις εκκρεμότητες του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής οδού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator