Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει, καλύτερα να μην μας πει κανένα

0



Νοιώθω εντελώς αδύναμος να υπερασπιστώ την λογική απέναντι στην ψυχολογία του στρουθοκαμηλισμού. Ανθρωποι έξυπνοι, μορφωμένοι, υποψιασμένοι για την ανηθικότητα της εξουσίας, δεν θέλουν να δουν την άβολη πραγματικότητα και απλά ελπίζουν, ότι οι ειδικοί «ξέρουν τι κάνουν» και λειτουργούν με γνώμονα το καλό του ανθρώπου. Δεν θέλουν να πιστέψουν, ότι είναι αναλώσιμοι για αυτούς, που εμπιστεύονται.

Τους ακούω (με τρόμο) να παπαγαλίζουν τις ψευτοεπιστημονικές βλακείες του μηχανισμού προπαγάνδας και ενώ γνωρίζουν, ότι πρόκειται για αναξιόπιστους ανθρώπους, δεν κάνουν καμία προσπάθεια να διασταυρώσουν αυτές τις πληροφορίες. Π.χ. «από το εμβόλιο υπάρχει μία περίπτωση στο εκατομμύριο να πάθω κάτι –όχι απαραιτήτως θάνατο- ενώ από τον ιό η πιθανότητα θρόμβωσης είναι 10-15%».

Τα CDC, η πλατφόρμα VAERS και οι ανάλογες πλατφόρμες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι συνωμοσιολογικές πηγές. Οι νεκροί μετά τα εμβόλια ξεπερνούν πλέον τις 15.000 (και υπάρχουν αρκετές καταγγελίες μαγειρέματος των στοιχείων, αλλά εγώ θα δεχτώ τα νούμερα που μας δίνουν). Όταν ήταν περίπου 8.000 οι νεκροί, είχαν γίνει 950.000.000 εμβολιασμοί, δηλαδή ας πούμε 600 – 700.000.000 εμβολιασμένοι, άρα ένας στις 80.000 (κι όχι στο εκατομμύριο). Φυσικά οι ειδικοί (της προπαγάνδας και της αποβλάκωσης) δεν παραδέχονται σχεδόν κανέναν και τους αποδίδουν όλους σε επιβαρυμένη υγεία, γενετική προδιάθεση κ.λ.π..

Αφού το κακό παράγινε, αποφάσισαν να θυσιάσουν το Astra Zeneca και να παραδεχτούν μία μόνο παρενέργεια, την θρόμβωση κι αυτήν βέβαια την υποβαθμίζουν. Με κουτοπονηριές του στυλ «θα έπρεπε να δούμε τον συσχετισμό αυτών των στοιχείων με τις θρομβώσεις στον γενικό πληθυσμό», πείθουν!!!!!!!! Βέβαια ακούγεται λογικό, αλλά για ποιόν συσχετισμό μιλάνε; Τις θρομβώσεις ενός έτους στον γενικό πληθυσμό με τις θρομβώσεις λίγων ημερών στους εμβολιασμένους; Η χρονική συνάφεια της θρόμβωσης με το εμβόλιο, τα χιλιάδες περιστατικά, οι εκατοντάδες θάνατοι (μόνο από αυτό το αίτιο) δεν τους υποψιάζουν καν;

Πως πρέπει λοιπόν να μετράμε τις παρενέργειες; Όπως μετράμε και τις συνέπειες του ίδιου του ιού, όπου ανεξαρτήτως των αιτίων του θανάτου (καρδιά, καρκίνος κ.λ.π.) καταγράφονται ως θύματα του ιού. Διαφορετικά δεν θα μιλάγαμε για 3.300.000 νεκρούς, αλλά 200-300.000 σε σύνολο πάνω από 120.000.000 θανάτων από όλες τις αιτίες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Θα έλεγε κανείς, ότι και πάλι το 1 στους 80.000 είναι καλύτερα από το 1 στους 2.500 του ιού (σε σχέση με τον παγκόσμιο πληθυσμό) και μάλιστα από το 1 στους 1.000 στον Ελληνικό πληθυσμό. Ναι αλλά δεν μιλάμε καθόλου για τις μεσομακροπρόθεσμες επιπτώσεις, που εξ αρχής ήταν ο βασικός μας προβληματισμός. Αν ανατρέξει ο αναγνώστης στο πρώτο σχετικό άρθρο μου («Ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης») θα δεί ότι προβληματιζόμουν μόνο για μεσομακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Γιατί; Γιατί αυτό προβλημάτιζε τότε (5/12/20) τους «αρνητές» επιστήμονες. Αυτό που συμβαίνει είναι πολλαπλάσια ανησυχητικό από αυτά που μας προβλημάτιζαν. Δεν περιμέναμε κανέναν θάνατο τόσο γρήγορα και ήδη με αυτόν τον ρυθμό, αν εμβολιασθούν 5 δισεκατομμύρια, θα πρέπει να περιμένουμε 70-100.000* μόνο από τα άμεσα και πολύ βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Ηδη μάλιστα άρχισαν να καταγράφονται οι πρώτοι θάνατοι μετά από τρίμηνο (από τον εμβολιασμό). [*Λογαριάζω, ότι προϊόντος του χρόνου θα μειώνονται οι θάνατοι εμβολιασμένων από τον ίδιο τον ιό.]

Απάντηση στο ερώτημα που έθεσα σε εκείνο το άρθρο βρήκα 5 μήνες αργότερα από την βιολόγο κ. Μ. Ευαγγελινού στο you tube. [Από τους «σοβαρούς επιστήμονες» δεν έχουμε ακούσει ούτε λέξη.] Τα πειραματόζωα αυτά ανέπτυξαν αντισώματα, αλλά όταν τον επόμενο χρόνο ήλθαν σε επαφή με τον πραγματικό ιό ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΑ. Η διατύπωση αυτή σίγουρα γεννά ερωτήματα. Γιατί εκτέθηκαν στον ιό τον επόμενο χρόνο; Δεν ήταν φυσικό να παρέλθει η ανοσία του εμβολίου μετά από έναν χρόνο; Αν πάλι δεν εννοεί «ενιαυτός», αλλά γενικότερα την έννοια «χρόνος», δηλαδή «αργότερα», γιατί στο Ισραήλ και την Βρετανία δεν πεθαίνουν σαν τις μύγες, αφού είναι εκτεθειμένοι στον ιό; Ωστόσο ακόμα κι αν έχει ένα χιλιοστό δίκιο, δηλαδή και 1 στους χίλιους εμβολιασμένους να πεθάνει μεσομακροπρόθεσμα, θα έχουμε μεγαλύτερη εκατόμβη από τον ιό.

Παρακολουθώντας δεκάδες επιστήμονες, είτε «σοβαρούς», είτε «αρνητές», το συμπέρασμα μου είναι ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα με σιγουριά για τις μεσομακροπρόθεσμες επιπτώσεις (ή δεν θέλουν να πουν). Το βέβαιο είναι, ότι όσο προχωράμε από τον χρόνο του εμβολιασμού, τόσο δυσκολότερα θα αποδέχεται το σύστημα έναν θάνατο ως αποτέλεσμα του εμβολίου και μάλλον δεν θα αποδεχτούν ούτε έναν.

Μπροστά σε αυτήν την άγνοια δεν θα έπρεπε να επιστρατεύσουμε την λογική, για να μειώσουμε τους κινδύνους τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο; Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να υποδείξω σε κάποιον, τι πρέπει να κάνει. Αν δεν κάνει το εμβόλιο και την πατήσει από τον ιό, ποια είναι η θέση μου; Αυτό όμως ισχύει και αντίστροφα· αν κάνω το κορόιδο και την πατήσει από το εμβόλιο, πως θα αισθάνομαι εφ όρου ζωής; Μερικές επισημάνσεις κάνω μόνο και ο καθένας ας αποφασίσει για τον εαυτό του.

1) Μας είπαν, ότι μόνο το 5% των εμβολιασμένων θα κολλήσει τον ιό και από αυτούς κανείς δεν θα ασθενήσει σοβαρά. Προ ημερών η Ματίνα Παγώνη είπε «το 60% των νοσηλευομένων είναι ανεμβολίαστοι». Δηλαδή το 40% των ασθενών ήσαν εμβολιασμένοι, όταν είχε εμβολιαστεί (ως εκείνη την ημέρα) με την πρώτη δόση περίπου το 10% του πληθυσμού και άλλοι τόσοι με τις δύο δόσεις!!!!!!!! Ανάλογες αναρτήσεις έχω δει για διάφορες χώρες και μάλιστα πολύ πιο δραματικές όσον αφορά τις μεταλλάξεις. Που είναι λοιπόν η αποτελεσματικότητα 95%;

2) Είπαν, ξείπαν και τώρα ξαναλένε, ότι είναι καλό για τις έγκυες. Στις ΗΠΑ από την πρώτη φουρνιά εγκύων που εμβολιάστηκαν (υγειονομικό προσωπικό) 25 απέβαλαν, ή γέννησαν νεκρά παιδιά. Στην Βρετανία αυτές οι γυναίκες είναι 20 και άλλες 1.600 παρενέργειες σχετικά με την έμμηνο ροή και άλλα γυναικολογικά. Στις ΗΠΑ πέθανε μωρό θηλάζον (από το γάλα) του οποίου εμβολιάστηκε η μητέρα. Σε άντρες παρουσιάστηκαν προβλήματα στύσης. Γενικότερα θα έλεγα, ότι τα εμβόλια δεν πολυγουστάρουν την αναπαραγωγική διαδικασία και ίσως αυτό να μην είναι τυχαίο…

3) Εμβολιάστηκαν πειραματικά 4.000 παιδιά κάτω των 16 και από αυτά πέθαναν 9, στην εντατική 7 και ανάπηρα 6, δηλαδή 1 στα 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Και οι αδίστακτοι αυτοί ψευταράδες, συνεχίζουν να λένε, ότι είναι ασφαλή και τώρα θέλουν να τα εμβολιάσουν όλα.]

4) Από τον ιό δεν έχει καταγραφεί καμία αναπηρία, ενώ από τα εμβόλια χιλιάδες, πολλές από τις οποίες έχουν χαρακτηριστεί ανίατες (παράλυση, ακρωτηριασμός κ.λ.π.).

5) Δεν αποκλείω να παθαίνει (ελαφριά) θρόμβωση από τον ιό το 15%, αλλά κατά τον νομπελίστα Μοντανιέ από τα εμβόλια το παθαίνουν ΟΛΟΙ, φυσικά τις περισσότερες φορές πολύ ελαφρά, ώστε δεν το αντιλαμβάνονται, ή το νοιώθουν ως ελαφριά παρενέργεια. Πάντως, ενώ τον ιό τον «καταλαβαίνει» μόνο ένα 10-20% των φορέων, το εμβόλιο το «καταλαβαίνουν» (έστω με ελαφρά συμπτώματα) περισσότεροι από τους μισούς.

6) Όταν ένα εμβόλιο, φάρμακο φτάνει να σκοτώσει, έστω κατά κύριο λόγο ευπαθείς, είναι δυνατόν να μην βλάπτει (έστω λίγο) και τους υπόλοιπους; Ή μήπως δεν είναι παλαβομάρα να αποδεχόμαστε τις ελαφρές παρενέργειες ως αποτέλεσμα του εμβολίου και όταν αυτές κλιμακώνονται μέχρι θανάτου να αποκλείουμε την ευθύνη του;

7) Κάποιοι έκαναν καταγγελίες για αλουμίνιο και υδράργυρο. Αμέσως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES έκαναν την έρευνα τους και βρήκαν το ψέμα της καταγγελίας. Πρόκειται για «άλατα αλουμινίου» και «οργανικές ενώσεις υδραργύρου»!!!!!! Τώρα ησύχασα… [Η θειομερσάλη πάντως είχε καταργηθεί στα εμβόλια από το 2001. Επίσης άλλο να εισπνέεις, ή να καταπίνεις μικροποσότητες επικίνδυνων ουσιών και άλλο να τις στέλνεις κατευθείαν στο αίμα. Τέλος, οι μελέτες λένε ότι θέλει, αυτός που τις πληρώνει.]

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει, καλύτερα να μην μας πει κανένα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator