Το Αμόνι αλλάζει όψη! Ξεκίνησαν σήμερα οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο - ΒΙΝΤΕΟ

0Πράξη γίνονται από σήμερα οι δεσμεύσεις του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για το Αμόνι της Δ.Ε Σολυγείας, μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς στην οποίαν ο δήμος δεν είχε μέχρι πρότινος δικαίωμα παρέμβαση εξαιτίας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Πλέον το καθεστώς άλλαξε, αλλάζει και η φυσιογνωμία.

Ένα πλέγμα παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής,, για την ασφάλεια έλευσης και διαμονής, για την καθημερινότητα των κατοίκων, για την ανάδειξη και προβολή έχουν ήδη σχεδιαστεί και υλοποιούνται.

Σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά και του Προέδρου Γρηγόρη Ρωτίδη ξεκίνησε η αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου με ρίψη πίσσας σε όσα σημεία είναι απαραίτητο. Το έργο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες,

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σχέδιο που αφορά στο Αμόνι συνολικά, την καθαριότητα, την πυρασφάλεια, τις παιδικές χαρές, τις υποδομές κυρίως του οδικού δικτύου που οδηγούν τόσο στο Αμόνι όσο και στο μοναδικής ομορφιάς Καλογερολίμανο, το δίκτυο Καλογερολίμανο Μπίστη – Σοφικό θ αποκατασταθεί πλήρως, και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τους.Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Αμόνι αλλάζει όψη! Ξεκίνησαν σήμερα οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator