Δ.Ε.Υ.Α.Σικυωνίων: "Το νερό του Διμηνιού κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας" - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

0



Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το νερό του Διμηνιού στο Δήμο Σικυωνίων.
Η ΔΕΥΑΣ υποχρεώθηκε να εκδώσει νέα ανακοίνωση, μετά από οδηγία του τμήματος υγειονομικού ελέγχου Κορινθίας, όπου θα αναφέρει σαφώς πως το νερό ύδρευσης του τοπικού διαμερίσματος είναι κατάλληλο μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας !!!
  • Αυτό που καταλαβαίνει κάποιος και σύμφωνα με τον ίδιο το Δήμαρχο ο οποίος δήλωσε πως η κατάσταση αυτή υπήρχε πριν ακόμα αναλάβει, είναι πως ο... "Νέστορας της αυτοδιοίκησης" πρώην πρόεδρος της κοινότητας για πάνω από 25 χρόνια και νυν συνεργάτης της δημοτικής αρχής, γνώριζε πως το νερό που προσέφερε στους συγχωριανούς του τόσα χρόνια ήταν τελικά κατάλληλο μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας. Θα είχε ενδιαφέρον κάποιος να προσπαθήσει να του πάρει μια δήλωση για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.
Δείτε τη χθεσινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.Ε.Υ.Α.Σικυωνίων: "Το νερό του Διμηνιού κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας" - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator