Ανέμελοι φονιάδες

0



Είναι βολικό τελικά (για αυτούς) να τα ρίχνουμε όλα στην ανέμελη αφασία των καλοπερασάκηδων, που κυβερνούν τις ζωές μας. Δίνει «ανθρώπινη» διάσταση στους αυτουργούς του πρωτοφανούς παγκόσμιου εγκλήματος. Λίγο πολύ έτσι το ερμήνευσα κι εγώ στα πέντε προηγούμενα σχετικά άρθρα, αφενός γιατί ως καλοπροαίρετος δεν ήθελα να βγάλω συνωμοσιολογικό πόρισμα νωρίς νωρίς και χωρίς επαρκείς ενδείξεις τουλάχιστον και αφετέρου γιατί σίγουρα ταυτόχρονα με τις συνωμοσίες ισχύει και αυτό που έλεγα (η παγκόσμια πατατιά) καθώς είναι αδύνατον να συμμετέχουν σε μία συνωμοσία όλοι οι γιατροί, όλα τα κόμματα (μικρά και μεγάλα, συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα) όλοι οι κοινωνικοί και διοικητικοί παράγοντες ολόκληρου σχεδόν του κόσμου.

     Προφανώς οι συνωμότες γνώριζαν πολύ καλά την ψυχολογία και την αβουλία όλων των παραπάνω. Αφού όλα τα δυτικά κράτη άφησαν ορθάνοιχτες τις πόρτες στον ιό, μέχρι να επιβεβαιωθεί η εκτεταμένη μόλυνση, στην συνέχεια έκαναν και κάνουν τα πάντα, για να καταστεί μονόδρομος ο μαζικός (και αργότερα ίσως ο καθολικός) εμβολιασμός. Μπορούν όλα αυτά να είναι λάθη και παραλείψεις; Θεωρητικά ναι, αλλά και είναι πολύ απίθανο αυτό το σενάριο και πολύ πιο τρομακτικό, γιατί αποδεικνύει ότι είναι τόσο σαθρές οι βάσεις της κοινωνίας μας, τόσο γενικευμένη η αναξιοκρατία και τόσο ανεπαρκής η επιστημονική κοινότητα, που δεν χρειαζόμαστε καν διαβολικές επεμβάσεις για να πέσουμε στον γκρεμό.

     Το αν ο ιός είναι φυσικός ή τεχνητός και (αν είναι τεχνητός) αν διέρρευσε επίτηδες ή κατά λάθος, δεν έχει μεγάλη σημασία. Γιατί και φυσικός να είναι και κατά λάθος να διέρρευσε, τίποτα δεν αποκλείει να ξεκίνησαν οι συνωμοτικές ενέργειες μετά, ενδεχομένως πάνω σε προϋπάρχοντα σχέδια. Πάντως, είναι πάρα πολλές πλέον οι ενδείξεις, ότι δεν είναι φυσικός. [Φυσικά γνωρίζω, ότι η Γη είναι ένα απέραντο μικροβιολογικό εργαστήριο και μάλιστα όχι μόνο από τις δραστηριότητες του ανθρώπου, που μεταβάλλουν τις συνθήκες, αλλά και από τους ίδιους τους φυσικούς παράγοντες. Οι ενδείξεις που λέω, δεν αφορούν επιστημονική γνώση, που ούτως ή άλλως δεν έχω, αλλά όλη αυτή την ακολουθία των «ατυχών» πολιτικών ενεργειών. Για την επιστημονική πτυχή του θέματος μιλάνε πολλοί επιστήμονες, οι οποίοι αυτομάτως χαρακτηρίζονται ψεκασμένοι.]

     Όπως βλέπει ο αναγνώστης, δεν κωλώνω να αυτοχαρακτηριστώ σχεδόν ως συνωμοσιολόγος. Το κάνω με την αβάντα όλων των προηγούμενων άρθρων μου (όλων, όχι μόνο για τον κορωνοϊό) που μπορώ να τα τρίψω στην μούρη του κάθε κακοήθη, αλλά και γιατί αγανάκτησα πιά με τους χυδαίους λασπολόγους προπαγανδιστές.

     Και βέβαια θα ήταν πολύ εύκολο να πω: Θέλουν να κάνουν εμβόλιο; Ας το κάνουν· καλύτερα για μένα, που θα δημιουργηθεί τείχος προστασίας γύρω μου. Θέλουν να κόψουν τον λαιμό τους; Δεν μου πέφτει λόγος. Κι αν δεν το πω ακριβώς έτσι, σίγουρα κάποια στιγμή θα πω: κρείττον γαρ το σιγάν. [Για την ακρίβεια πάνε κάποια χρόνια, που θέλω να το πω αυτό, αλλά όλο το αναβάλλω και γιατί δεν αισθάνομαι αναμάρτητος και για την αμυδρή ελπίδα που τρεμοσβήνει.]

     Δεν κρύβω, ότι αγανάκτησα και με την στάση των αναγνωστών των δύο μπλογκς που με φιλοξενούν απέναντι στο άρθρο «Ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης». Εγώ πράγματι το έστειλα στα κανάλια, αλλά γιατί να απαντήσουν, αφού συγκέντρωσε 20 κοινοποιήσεις με το ζόρι; Ένα πολύ σύντομο κείμενο, που δεν περιέχει κρίσεις και επικρίσεις, ώστε να μην ενοχλεί πολιτικά, όποιον ήθελε να το κοινοποιήσει και κυρίως να μην βρουν πάτημα τα κανάλια, για να μην απαντήσουν. Φοβούνται φαίνεται (οι αναγνώστες) μήπως προσδώσουν «πολιτική δύναμη» σε κάποιον που «δεν είναι δικός τους». Ποια «δύναμη» βρε αδέλφια; Θα μου προσθέτατε τίποτα, αν κοινοποιούσατε ένα ερώτημα, που αφορά την ίδια σας την ζωή; [Δεν μιλάω για κανένα άλλο άρθρο μου –δικαίωμα σας να μην σας αρέσουν.] Ή μήπως θα γινόσασταν αυτομάτως οπαδοί μου; Οπαδοί ποιού; Κάποιου που δεν διεκδικεί ούτε θέση δημοτικού συμβούλου; Όχι απλά έπρεπε να το κοινοποιήσετε στο face book, αλλά να τo στείλετε και εσείς στα κανάλια. Κι εν πάσει περιπτώσει κάντε το και εσείς, πριν να είναι πολύ αργά. Βομβαρδίστε τους με το ερώτημα και ας το διατυπώσει ο καθένας σας, όπως νομίζει. Προσωπικά με αφορά πολύ λιγότερο, από αυτούς που θα σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο και προσωπικά δεν θα το κάνω, αν δεν απαντηθεί με επάρκεια αυτό το ερώτημα. Και καθώς δεν είναι τόσο εύκολο να το λέμε αυτό, γιατί θα υπάρξει μεγάλο στρίμωγμα, καλύτερα νομίζω είναι να απαιτήσουμε απάντηση. Εχουμε την δύναμη να πιέσουμε διαδοχικά και τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση και τις εταιρείες να απαντήσουν, απλά και μόνο με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, ή του κινητού μας και δεν έχουμε καμία δικαιολογία, αν αδιαφορήσουμε.

     Πάντως το ότι δεν απάντησαν τα κανάλια σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, καθώς και οι δηλώσεις του νομπελίστα Luc Montagnier, αλλά και το συγκλονιστικό ποσοστό των γιατρών που αρνούνται να εμβολιαστούν (τουλάχιστον 25%) νομίζω, ότι αποτελούν από μόνα τους απάντηση. Προφανώς είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι που φοβούνται το εμβόλιο, αλλά φοβούνται και για την καριέρα τους και αυτό ισχύει σε όλα τα ευγενή επαγγέλματα, που συνιστούν την κοινωνική ελίτ και που θα υποστούν τις μεγαλύτερες πιέσεις από όλους.

     Οι (συνάδελφοι πλέον) συνωμοσιολόγοι δεν γίνονται πιστευτοί στους πολλούς, ακόμα και όταν λένε την αλήθεια, γιατί μπουρδουκλώνουν τα πράγματα, ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Π.χ. πολλοί από τους εθνικιστές θέλουν να βγάλουν λάδι τον Τραμπ λόγω ιδεολογικής συγγένειας (ακόμα πιστεύουν, ότι έχει ιδεολογία αυτός ο άνθρωπος). Τι έχουν να πουν τώρα, που χαρακτήρισε «θαύμα» το εμβόλιο της Pfizer και για τα δύο δισεκατομμύρια που της έδωσε για την έρευνα; Ωραίος «αρνητής» ε; Μήπως γι αυτό άφησε τον ιό να μπει στην χώρα και να θεριέψει, λέγοντας ότι δεν είναι σημαντικός κίνδυνος; Μήπως είναι συνεταιράκι, ή απλά εμπορικός ανταγωνιστής του Γκέιτς; [Τι να πρωτοπεί κανείς γι αυτό το εγωπαθές θρασίμι; Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά κυβέρνηση ισχυρίζεται, ότι η αντιπολίτευση νόθεψε τις εκλογές!!!!!!!!!! Και όχι μόνον αυτό, αλλά είχε αρχίσει αυτές τις καταγγελίες πριν τις εκλογές, δηλαδή «ήξερε», ότι «θα το επιχειρήσουν» και παρόλα αυτά δεν κατάφερε να τους αποτρέψει όντας πρόεδρος!!!!!!!!!!! Μετά από δύο μήνες ξαναείπε τα ίδια για τις επαναληπτικές εκλογές της Τζώρτζια!!!!!!!!!!!! Ακολούθως κάλεσε τους οπαδούς του να καταλάβουν το Καπιτώλιο (προφανώς για να στριμώξει τους Ρεπουμπλικάνους Γερουσιαστές, μήπως καταφέρει να τους κάνει συνένοχους) και αφού δεν του βγήκε, τους είπε: «Μας έκλεψαν τις εκλογές, αλλά πηγαίνετε στα σπίτια σας»!!!!!!!!!!!!!!!!!]

     Το άλλο χαρακτηριστικό που τους κάνει αναξιόπιστους στον πολύ κόσμο, είναι η διαρκής καταστροφολογία (που διαρκώς διαψεύδεται). Δεν υπάρχει θέμα για το οποίο δεν «προβλέπουν» την καταστροφή και το χάος. Προφανώς μόνο μέσα από το χάος ελπίζουν, ότι θα καταφέρουν να επικρατήσουν πολιτικά.  

     Αυτή είναι η μεγάλη μου διαφορά με τους συναδέλφους συνωμοσιολόγους. Εγώ προχωράω βήμα βήμα τις σκέψεις μου και δεν κάνω λογικά άλματα, που να βολεύουν κάποια ιδεολογία. Ούτε έχω προκαταλήψεις υπέρ ή εναντίον κανενός. Επίσης η άλλη τεράστια διαφορά που έχουμε, είναι ότι δεν το παίζω παντογνώστης και αλάθητος. [Για παράδειγμα, βλέπε άρθρο «Διόρθωση και Συγνώμη». Για το ίδιο θέμα, που έκανα διόρθωση, χωρίς κανείς να με έχει κατακρίνει για το προηγούμενο άρθρο, οι «συνάδελφοι» συνεχίζουν να λένε τις ίδιες τρίχες που έλεγαν και τότε.]

     Οι αρχιερείς της συνωμοσιολογίας, όντας το ίδιο καλοπερασάκηδες και ματαιόδοξοι με αυτούς που κατηγορούν, αδράνησαν το ίδιο με τους «σοβαρούς» την περίοδο Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου και καθώς ως «αλάθητοι» δεν μπορούν να παραδεχτούν την δική τους ολιγωρία, εμμένουν στην άποψη, ότι δεν είναι πραγματική απειλή ο κορωνοϊός (άρα δήθεν δεν υπήρχε λόγος για οργανωμένη καραντίνα εισερχομένων πριν μπει ο ιός, γι αυτό και δεν το είπαν τότε αυτοί οι «πάνσοφοι», οι κλειδοκράτορες της αλήθειας, που το «ήξεραν» αυτό από τον Ιανουάριο…). Ετσι τόσο αυτοί, όσο και γενικά η αντιπολίτευση παραιτήθηκαν από το πιο δυνατό αντιπολιτευτικό όπλο, που τους πλασάρω τόσους μήνες και η κυβέρνηση χάρη σε αυτήν την γενική ομερτά των «αλάθητων» την βγάζει καθαρή για την πιο μεγάλη, την πιο εγκληματική από όλες τις (πάρα πολλές) ολιγωρίες της στην υπόθεση του κορωνοϊού και την παρουσιάζει και ως success story!!!!!!!!!

     Με λίγα λόγια μόνο «συνάδελφοι» δεν είναι όλοι αυτοί οι καιροσκόποι και ούτε τους ενδιαφέρει να πείσουν τον κόσμο· απλά θέλουν να περιχαρακώσουν το προσωπικό τους ακροατήριο και να παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στον δικό τους πολιτικό χώρο. Χρησιμοποιούν κατά το δοκούν αληθείς, ή ψεύτικες πληροφορίες, με τις οποίες πείθουν το ακροατήριο τους, αλλά απωθούν τους υπόλοιπους, ακόμα και όταν λένε την αλήθεια. Τι πιο βολικό για το σύστημα; Η αλήθεια μπουρδουκλωμένη με το ψέμα, την ιδεοληψία, την υπερβολή. Μου θυμίζουν το βοσκόπουλο, που έκανε πλάκα, φωνάζοντας κάθε τόσο «λύκος στα πρόβατα» και όταν έπεσε στ αλήθεια ο λύκος στο μαντρί, κανείς δεν τον πίστεψε. Τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν.

     Αυτοί που άφησαν τον ιό να μπεί, ενώ είχαν περιθώριο ενάμισι μήνα για να το εμποδίσουν, χωρίς καμία θυσία και κανέναν περιορισμό για τον λαό, στην συνέχεια ξεφτίλισαν τις θυσίες δύο μηνών με την ανεξέλεγκτη είσοδο επισκεπτών κατά την «επανεκκίνηση» και ενώ η συνεχόμενη και αδιάλειπτη ανευθυνότητα τους έκανε αναγκαίο ένα νέο (αλλά πραγματικό) lockdown, το καθυστερούσαν, μέχρι να γιγαντωθεί το πρόβλημα και μας έβριζαν και από πάνω ως «ανεύθυνους» και «επιπόλαιους», που τους υποδεικνύαμε έγκαιρα, αυτό που έκαναν καθυστερημένα και με τον (συνήθη πλέον) γελοίο τρόπο της κλιμάκωσης των μέτρων (βλέπε άρθρο «Οι ευθύνες και η λύση»). Θα έκαναν όλα αυτά τα πρόσθετα εγκλήματα, αν η αντιπολίτευση και οι αρνητές δεν έκαναν τουμπεκί για την αρχική αδράνεια; Για σκεφτείτε λίγο φίλοι· κατηγορούμε τους ΣΥΡΙΖΑίους, γιατί δεν εκμεταλλεύτηκαν 1-2 ώρες για να σώσουν 100 ζωές στο Μάτι (και σωστά κάνουμε, γιατί δύο ώρες δεν είναι τόσο λίγος χρόνος). Εδώ είχαν 30-40 μέρες καιρό, χάνονται χιλιάδες ζωές, καταστρέφεται η οικονομία και οι ζωές εκατοντάδων χιλιάδων και δεν μιλάει κανείς!!!!!!!!!!!! Ανάμεσα δε σε αυτούς που κάνουν πλάτες στον Μητσοτάκη, είναι και οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι!!!!!!!!!!!!! Γιατί; Γιατί κι αυτοί είχαν πέσει στην ίδια χειμερία νάρκη και δεν είπαν λέξη τότε. [Καλά αυτοί είναι μόνιμα σε νάρκη.]

     Και δεν έφταναν όλα αυτά, ήλθε και ο Μητσοτάκης και το κατάργησε ντε φάκτο. [Ετσι εξηγείται και η ανοχή του σε Κουτσούμπα, Πολάκη κ.λ.π..] Βέβαια όλοι αυτοί μαζί και μαζί με τους ιερείς και τους αρνητές, δεν μετράνε όσο η κυνική αντιμετώπιση του νόμου από τον ίδιο τον κυβερνήτη, που νομοθέτησε το λοκντάουν και τα περιοριστικά μέτρα. Καλά το ότι παρέβη τόσες διατάξεις (μάσκα, αποστάσεις, σωματική άσκηση μακριά από το σπίτι, «σωματική άσκηση» οι γκαζιές) να το πω «ανεμελιά». Το ότι έβγαλαν φωτογραφίες και τις ανάρτησαν κιόλας πώς να το πώ; Είτε πανηλίθιος, είτε σκόπιμος υπονομευτής των μέτρων. Δεν θα του κάνω την χάρη να πω πάλι το πρώτο, γιατί τότε θα είμαι εγώ ο ηλίθιος. Αλλά όπως είπα, ακόμα κι αν ισχύει το πρώτο, είναι ακόμα πιο τρομακτικό, γιατί έχουμε και κυβέρνηση και αντιπολίτευση ηλιθίων με την δική μας ψήφο.

     Μήπως δεν μπορούσαν να το σώσουν τάχα; Μήπως ήταν ολίσθημα της στιγμής; Τι θα έκανε αν ήθελε να σώσει το λοκντάουν; Να κάνει την «γκάφα» πλεονέκτημα. Θα έπαιρνε τηλέφωνο κάποιον ανώτατο δικαστικό και θα του έλεγε με σούπερ φαστ τρακ διαδικασίες να του ρίξει μία γερή ποινή (20-30.000 ευρώ) και χωρίς να φανεί, ότι το διέταξε αυτός, αλλά απλώς ότι δέχτηκε ασμένως την ποινή. Δεν είναι αδίκημα που αφορά την άσκηση εξουσίας, άρα δεν χρειάζονται προανακριτικές, ειδικά δικαστήρια και τέτοια. Ποιος πολίτης μετά θα αψηφούσε τον νόμο; Αντ αυτού, ο Αδωνις στον αέρα πρωινής εκπομπής άλλαξε τον νόμο και τώρα επιτρέπεται η άσκηση και 45 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μας!!!!!!!!!!!!! Και δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δικαστής να του ασκήσει αυτεπάγγελτα δίωξη, έστω το πρόστιμο των 300 ευρώ... Αν αυτό δεν είναι σκοπούμενη βλάβη της δημόσιας υγείας, τι είναι; Επειδή ο κόσμος δεν τρόμαξε αρκετά στο πρώτο κύμα, ήθελαν ένα πολύνεκρο δεύτερο κύμα.

     Πόσους θανάτους (όχι μόνο από κορωνοϊό) πόση οικονομική καταστροφή κοστίζει αυτή η ανεμελιά διαρκείας; Μήπως τώρα αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ του εγκλήματος με την τόση πολλή «ανεμελιά» από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα; Και μέσα στην τόση ανεμελιά φυσικά «ξεχνούν» να απαντήσουν στο ερώτημα μου. Ενώ μας εξηγούν «τα πάντα» για το εμβόλιο, πονοκεφάλους, κνησμούς, πυρετό, μας εξηγούν τα πάντα για τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια, δεν μας λένε τίποτα για τον καρκίνο στα πειραματόζωα της καταγγελίας του Καζάκη. [Ενώ ο αντικειμενικά πιο αξιόπιστος Montagnier δεν μίλησε μόνο για καρκίνο, αλλά και για εγκεφαλικά και πολλά άλλα, όπως αναφέρω παρακάτω. Να σημειώσω επίσης, ότι παρότι σε αυτό το άρθρο αναφέρομαι σε αυτόν, δεν είναι ο μόνος διακεκριμένος επιστήμονας που τα λέει αυτά, αλλά δεν θεωρώ σκόπιμο να κατεβάσω τέτοιους καταλόγους για τους δύσπιστους, καθώς νομίζω, ότι τα επιχειρήματα μου είναι υπεραρκετά και κατανοητά απ τον καθένα. Επίσης όλες οι πληροφορίες που παραθέτω, τις επαλήθευσα από συστημικά ΜΜΕ.]

     Να λοιπόν που σιγά σιγά όλα δένουν. Και ο ανέμελος Τραμπ και ο ανέμελος Πούτιν και η ανέμελη Μέρκελ και το ανέμελο κωλομπότσι της ο Μητσοτάκης στον ίδιο δρόμο μας οδηγούν. Ολοι μαζί έκαναν το εμβόλιο μονόδρομο.

     Να προσθέσω εδώ και μία παράξενη «σύμπτωση». Από την εποχή, που ο ιός ήταν ακόμη στην Απω Ανατολή και δεν υπήρχε κανένα κρούσμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι ειδικοί στις τηλεοράσεις θεωρούσαν απολύτως βέβαιο, ότι ο ιός θα έλθει και στην Ελλάδα και το πρόβλημα τους ήταν να επαρκέσει το ΕΣΥ. Ηξεραν λοιπόν, ότι δεν θα εμποδιστεί η είσοδος του ιού, ενώ ήταν πολύ εύκολο. Αρα δεν ήταν λάθος, δεν ήταν παράλειψη· ήταν επιλογή, εξ ου και η αυτοεκπληρούμενη «προφητεία».

     Το ερώτημα είναι το «γιατί». Το σύστημα και οι μεγιστάνες έχουν πολλούς άλλους τρόπους για κονόμα, χωρίς να δημιουργήσουν τέτοια καταστροφή. Σίγουρα δεν μπορώ να απαντήσω ούτε με σχετική βεβαιότητα. Μόνο εικασίες μπορώ να κάνω. Το ότι αφότου άρχισε το πράγμα, παίζονται πάρα πολλές κερδοσκοπικές συνωμοσίες είναι σίγουρο, αλλά αυτό είναι ότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Ποιος όμως και γιατί δημιούργησε την αναμπουμπούλα; Πιστεύω πλέον, ότι παίζεται και κάτι βαθύτερο, πέρα από την χωρίς φραγμούς κερδοσκοπία.

     Ισως οι προθέσεις να μην είναι ανήθικες, αλλά και η επιστημονική εμμονή μπορεί να φέρει πιο ολέθρια και ανήθικα αποτελέσματα από την απληστία. Τα περί βιομετρικών μικροτσίπ, ευγονικής κ.λ.π. δεν είναι πράγματα που άκουσα πρώτη φορά από τους συνάδελφους (συνωμοσιολόγους). [Π.χ. στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ τεύχος Ιανουαρίου 2003, άρθρο «Εξυπνα συστήματα χορήγησης φαρμάκων» λέει: «…Οι πρωτοπόροι στο καινούργιο αυτό ερευνητικό πεδίο διαθέτουν τώρα την ικανότητα να κατασκευάζουν συσκευές, τόσο μικρές σε μέγεθος, ώστε να αλληλεπιδρούν με μεμονωμένα κύτταρα, ή ακόμα και με ξεχωριστά μόρια. Τα εντυπωσιακά αυτά microchip εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό δια της στοματικής οδού, ή ακόμα και απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος μετά από ένεση…».] Αρα δεν είναι αποκύημα της οργιώδους φαντασίας των συνωμοσιολόγων. Ούτε μπορεί να γνωρίζει κανείς πως και από ποιους θα χρησιμοποιηθεί μία τεχνολογία, που υπάρχει, ανεξάρτητα από τις προθέσεις των εφευρετών αυτής. Προς το παρόν βέβαια δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, αλλά κι αυτό μήπως είναι μία από τις μικρές νίκες των αρνητών; Τεχνολογία λοιπόν υπάρχει και κατά την γνώμη μου υπάρχει και η πρόθεση, αλλά αφενός οι αντιδράσεις και αφετέρου οι προτεραιότητες αφήνουν για το μέλλον τέτοια σχέδια. Προς το παρόν εικάζω, ότι προηγούνται τα προβλήματα του υπερπληθυσμού, ανεπάρκειας πόρων κ.α..

     Κάποιοι λοιπόν ίσως αποφάσισαν να «μας λύσουν» αυτά τα προβλήματα είτε με την ευκαιρία του covid19, είτε δημιουργώντας τον οι ίδιοι. Αν η καταγγελία Καζάκη είναι αληθινή, ο κόσμος θα πεθάνει μετά από αρκετά χρόνια (και όχι ταυτόχρονα βέβαια) και κανένας δεν θα μπορεί να αποδείξει την αιτία. Οσο για τα εμβόλια που κάνει δημόσια η ελίτ του κόσμου, ποιος μου λέει, ότι είναι αληθινά, ή ότι είναι τα ίδια με αυτά που θα κάνει η πλέμπα; Δεν ξέρω αν είναι αληθινά τα διάφορα βίντεο, που κυκλοφορούν, γιατί ενώ φαίνονται αληθινά, είναι πολύ χοντροκομμένος ο τρόπος της εξαπάτησης. Ούτε είναι βέβαιο, ότι ένα ψεύτικο βίντεο έχει φτιαχτεί από τους αρνητές. Το σχεδόν βέβαιο είναι, ότι πολλοί από αυτούς θα το υιοθετήσουν, χωρίς να το πολυψάξουν, άρα θα το χρεωθούν. Ούτε καν χρειάζεται να γνωρίζει η ελίτ, ότι το εμβόλιο που της έγινε, ήταν διαφορετικό από της πλέμπας. Τα μεγάλα μυστικά προφανώς τα γνωρίζουν πολύ λίγοι από τους ωφελούμενους για ευνόητους λόγους. Δεν χρειάζεται να το γνωρίζουν ούτε καν οι κυβερνήσεις. [Αλλωστε και όσοι από την ελίτ είναι ενοχλητικοί, θα πάρουν το εμβόλιο της πλέμπας.]

     Από την άλλη ακούω (από τις εταιρείες) ότι η τεχνολογία εμβολίων mRNA υπόσχεται μελλοντικά εμβόλια κατά του καρκίνου. Δηλαδή η Pfizer μας υπόσχεται να μας λύσει το πρόβλημα που θα μας δημιουργήσει η ίδια. [Είναι μην αρχίσεις να τρυπιέσαι· μετά δεν έχει γυρισμό.] Αλλά μια και η φαντασία μου ως συνωμοσιολόγου καλπάζει πλέον, μήπως η καταγγελία Καζάκη σχετίζεται με την υπόσχεση της Pfizer; Μήπως το εμβόλιο (κορωνοϊού) που θα χορηγηθεί στην πλέμπα ξεπαστρέψει εν καιρώ τους «μη χρήσιμους», που ούτως ή άλλως είναι πιο επίφοβοι για καρκίνο και άλλα νοσήματα; (ηλικιωμένοι, φιλάσθενοι, καπνιστές, εξαθλιωμένοι που τρώνε και πίνουν οτιδήποτε σαβούρα κ.λ.π.). [Κάτι τέτοιο μας είπε και ο Montagnier. Οι απολύτως υγιείς, χωρίς γενετική προδιάθεση, δεν θα πάθουν τίποτα. Τουλάχιστον τίποτα το εμφανές.] Ο τρόμος που θα προκληθεί τότε από την έξαρση του καρκίνου, αλλά και η προηγούμενη «επιτυχία» με τον κορωνοϊό, θα οδηγήσουν τον κόσμο μαζικά στον μαγικό κόσμο των εμβολίων, της ευγονικής και της νανοτεχνολογίας. Πειθήνια, χωρίς σωματική βία. Ή κάνεις αυτό που σου λέμε, ή πεθαίνεις.

     Αυτό προσπαθούν να το κάνουν ήδη με αυτό το εμβόλιο, καθώς λένε, ότι οι εμβολιασμένοι, μάλλον θα μπορούν να είναι ασυμπτωματικοί φορείς. [Αυτό το «μάλλον» με ψυλλιάζει, ότι μάλλον είναι μπλόφα, για να πειστούν περισσότεροι. Ισως η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στην μέση. Οι ασυμπτωματικοί και οι εμβολιασμένοι να είναι λιγότερο –ή και πολύ λιγότερο- μεταδοτικοί.]

     Οσο για την ευγονική, έχω τις εύλογες αμφιβολίες και επιφυλάξεις, που είχε μέχρι τώρα όλη σχεδόν η ανθρωπότητα. Τι άλλαξε τόσο ξαφνικά στην επιστήμη και βγήκαν τόσο σίγουρα συμπεράσματα, ώστε να είναι πλέον αναχρονισμός αυτές οι επιφυλάξεις (οι οποίες έχουν αποτυπωθεί στα Συντάγματα όλου του κόσμου) και να προχωράμε σε πειράματα παγκόσμιας κλίμακας;

     Τόσο οι συνάδελφοι (συνωμοσιολόγοι) όσο και οι «σοβαροί» υποστηρίζουν από κοινού κάποιες θεωρίες περί εξάπλωσης του ιού πριν τα πρώτα διακριβωμένα κρούσματα. Εδώ ομονοούν οι «αντίπαλοι» χύνοντας μελάνι σαν τις σουπιές, για να καλύψουν και τους υπαίτιους της διάδοσης (οι πρώτοι τον Τραμπ, οι δεύτεροι τους Ευρωπαίους) και την δική τους αδράνεια. Πρώτον· και έτσι να ήταν, αυτοί που το ήξεραν τον Ιανουάριο –Φεβρουάριο, αφού οι μελέτες πάνω στα αντισώματα (που όντως είχαν βρεθεί νωρίτερα) έγιναν Μάιο –Ιούνιο; Δεύτερον· και βέβαια δεν είναι έτσι, γιατί δεν είναι αντισώματα covid 19, αλλά προγενέστερων «νέων κορωνοϊών». [Ο πρώτος ασθενής στον οποίο ανιχνεύτηκαν αντισώματα «νέου κορωνοϊού» ήταν στην Σ. Αραβία το 2012 –πηγή: ΕΟΔΥ.]

     Πρώτα στην Ιταλία και στην συνέχεια σε όλον τον κόσμο βρίσκονται άνθρωποι με αντισώματα κορωνοϊού πριν την πανδημία από προηγούμενους συγγενείς ιούς. Το καλό είναι, ότι τα αντισώματα αυτά λειτουργούν αρκετά καλά και για τον covid19. Το προφανές είναι, ότι αυτοί κυρίως γίνονται οι περίφημοι «ασυμπτωματικοί φορείς» και όπως έχει πανθομολογουμένως αποδειχτεί, είναι η συντριπτική πλειοψηφεία. Δηλαδή οι περισσότεροι έχουμε «ασθενήσει» από προηγούμενους κορωνοϊούς και δεν το πήραμε χαμπάρι. Αρα η περίφημη «ανοσία αγέλης» κατά κάποιον τρόπο υπάρχει ήδη.

     Τότε γιατί αυτό το θανατικό; Πρώτον· η πλήρης ανοσία αγέλης (για κάθε καινούργιο κορωνοϊό) προκύπτει μέσα από απώλειες, ιδιαίτερα των ασθενέστερων μελών της αγέλης. Δεύτερον· το λένε οι κακόμοιροι οι συνάδελφοι, αλλά ποιος να τους πιστέψει με τις παρόλες που ξεφουρνίζουν μαζί με τις αλήθειες. Εξαρτάται πως θα δεις τους αριθμούς. Βάσει πληθυσμού λογαριάζω να πεθαίνουν κάθε χρόνο 120-140.000 άνθρωποι στην Ελλάδα. Ε, φέτος (μάλλον πέρσι) 4.500 από αυτούς είχαν ΚΑΙ κορωνοϊό. Πέθαναν συνολικά περισσότεροι άνθρωποι από την προηγούμενη χρονιά; [Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα μας είχαν πρήξει οι Πορτοσάλτηδες.] Ακόμα και κατά ηλικίες να το πάρουμε, πότε δεν πέθαιναν πρόωρα κάποιοι άνθρωποι από διάφορες ασθένειες; Σημασία έχει ότι οι περισσότεροι είναι σε ηλικίες που πεθαίνει ο άνθρωπος.

     Αν δεν είχαν παρθεί μέτρα, θα ήταν ίδιος ο αριθμός των θυμάτων; Πιθανολογώ, ότι θα ήταν δυόμισι φορές μεγαλύτερος. Δύο, γιατί τόσο περίπου είναι το ποσοστό στην Σουηδία και μισή φορά ακόμα, γιατί εμείς δεν θα κρατάγαμε πολύ τις κοινωνικές αποστάσεις. [Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες, που παίζουν ρόλο. Η Ιταλία πήρε πρώτη μέτρα στην Ευρώπη, αλλά πήγε χειρότερα από την Σουηδία και το Βέλγιο πολύ χειρότερα.] Ωστόσο, όπως είπα, εξαρτάται πως βλέπεις τους αριθμούς, γιατί όσοι πέθαναν από άλλες ασθένειες (και σίγουρα είναι πολλαπλάσιοι) θα είχαν κολλήσει και κορωνοϊό, άρα θα καταγράφονταν ως θύματα covid, όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο Τσιόδρας. Είμαι σίγουρος, ότι θα ήσαν μόνο εκείνοι, που ούτως ή άλλως ήταν η ώρα τους; Όχι. Γι αυτό λέω και ξαναλέω, ότι μόνο η οργανωμένη καραντίνα εισερχομένων ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Ο ΙΟΣ στην χώρα, θα μας είχε εξασφαλίσει απόλυτα, χωρίς καμία θυσία, καμία ταλαιπωρία για τον λαό, καμία οικονομική ζημιά για κανέναν. Αλλά αυτό δεν βολεύει τους «παντογνώστες» και των δύο πλευρών, που πιάστηκαν στον ύπνο και τώρα μας αραδιάζουν θεωρίες, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. [Ρε μάγκες, δεν φαντάζεστε τι ξαλάφρωμα, τι απελευθέρωση είναι να πεις «έκανα λάθος». Δοκιμάστε το έστω μια φορά στην ζωή σας και θα με θυμηθείτε.]

     Ιδιαίτερα οι συνωμοσιολόγοι έπρεπε να το ζητήσουν αυτό κι ας μην πιστεύουν στην επικινδυνότητα του ιού, γιατί ΜΟΝΟ έτσι θα απέτρεπαν την συνωμοσία. Αν ο ιός δεν είχε μπει στις χώρες της δύσης, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα από όσα έκαναν, κάνουν και θα κάνουν οι συνωμότες. Όχι μόνο δεν το ζήτησαν τότε, αλλά κάνουν την πάπια μέχρι σήμερα, στηρίζοντας ουσιαστικά την παρέα των δολοφόνων. Προτιμούν την ομερτά παρεΐτσα με τους εγκληματίες, παρά να δεχτούν μια αλήθεια, που δεν πρωτοειπώθηκε από τους ίδιους και δεν βολεύει και τον εκλεκτό της καρδιάς τους. Ακόμα και σήμερα μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση και να ανατρέψουν αυτό το άθλιο σύστημα, που υποτίθεται ότι μισούν. Αρκεί να πουν στους άλλους: «Εμείς δεν πιστεύουμε στην επικινδυνότητα του ιού, γι αυτό δεν θεωρήσαμε αναγκαίο κανένα μέτρο. Εσείς όμως, που λέτε, ότι κινδυνεύει η ανθρωπότητα, γιατί τον αφήσατε να μπει στην χώρα, ενώ είχατε περισσότερο από ένα μήνα καιρό, για να το αποτρέψετε;» Τι θα μπορούσαν να απαντήσουν οι Αρηδες, οι Μπάμπηδες και οι Μπογδάνοι;

     Οσο επιφυλακτικός κι αν είναι ο κόσμος απέναντι στους συνωμοσιολόγους, θα αγανακτούσαν και θα ξεσηκώνονταν ακόμα και οι πέτρες. Αυτό έπρεπε να γίνει όχι απλώς ένα πρόσθετο επιχείρημα, αλλά η σημαία τους, γιατί κανείς δεν μπορεί να απαντήσει, ή να το χαρακτηρίσει ως «συνωμοσιολογικό». Γι αυτό τόσους μήνες επέμενα σε αυτό και δεν επεκτεινόμουν στις υποψίες, που εκφράζω σήμερα. Ακόμα και οι λίγοι αναγνώστες μου δυσκολεύονται να το πιστέψουν, παρότι βλέπουν ότι μιλάω λογικά,  μόνο και μόνο, γιατί ο μόνος που το λέει, είναι η ασημαντότητα μου. ΕΝΑΣ μόνο μεγαλόσχημος (έστω εκ των συνωμοσιολόγων) να το υιοθετούσε, θα μεταδιδόταν αστραπιαία σαν την πυρκαγιά σε ολόκληρη την κοινωνία και θα ήσαν τελειωμένοι οι Μητσοτάκηδες και οι Τσιόδρες και οι Τσίπρες και όλοι οι άχρηστοι. Αλλά «μούγκα στην στρούγκα», όπως λέει και ο Τράγκας, ξεχνώντας όμως να βάλλει και τον εαυτό του μέσα…    

     Για να καταλάβει και ο πιο άσχετος, ποια θα ήταν η διαφορά, ας μας συγκρίνει με την μόνη χώρα, που το έκανε έγκαιρα, την Ταϊβάν. Εχω μιλήσει αρκετές φορές γι αυτό. Το μόνο που αλλάζει είναι η ραγδαία αυξανόμενη διαφορά, κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο γι αυτό το θέμα. Την προηγούμενη φορά (4/11) ήταν «μόλις» 180 φορές καλύτερα από την Ελλάδα σε αριθμό νεκρών ανά 1.000.000 πληθυσμού. Δύο μήνες αργότερα και υπό καθεστώς οκνεύουν (για εμάς, όχι γι αυτούς) είναι 1667 ΦΟΡΕΣ καλύτερα από την Ελλάδα, χωρίς να κλείσει ούτε μία επιχείρηση, ούτε ένα σχολείο, ούτε μία ημέρα από την αρχή της «αντιεπιδημίας», όπως την αποκαλούν οι ίδιοι.

     Ωστόσο και η ίδια η Κίνα, παρότι πήγε «μόνο» 166 φορές καλύτερα (μέχρι ώρας) κατάφερε κάτι που ούτε στα όνειρα μας δεν βλέπουμε οι δυτικοί. ΕΞΑΛΕΙΨΕ (όχι μείωσε) τον ιό σε 76 ημέρες, ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. Μόνο με καραντίνα εισερχομένων από επαρχία σε επαρχία και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόκνταουν στο ένα τρίτο του πληθυσμού. Και αν δεν είχε χαθεί περισσότερο από ενάμισης μήνας, μέχρι να οριοθετηθεί ασφαλώς η πληγείσα περιοχή, θα τα είχαν καταφέρει σε ελάχιστες εβδομάδες. Η διαφορά μας είναι ακόμα πιο σοκαρίστηκε, αν λογαριάσουμε τα ενεργά κρούσματα. Η Κίνα του 1.439.000.000 κατοίκων έχει 521 ενεργά κρούσματα και η Ελλάδα των 11.000.000 έχει 128.300, δηλαδή η Κίνα είναι 32.212 ΦΟΡΕΣ καλύτερα από την Ελλάδα!!!!!!!!!! [Και μαντέψτε σε ποια από τις δύο χώρες γίνεται καταγραφή των κρουσμάτων…] Και βέβαια η διαφορά θα συνεχίσει να αυξάνεται ραγδαία, γιατί αυτές οι χώρες έχουν ξεχάσει εδώ και πολλούς μήνες, τι θα πει «νεκρός από coved» και «εγχώριο κρούσμα».

     Αλλά αυτή η αδιάψευστη αλήθεια δεν βολεύει ούτε τους «σοβαρούς», ούτε τους συνωμοσιολόγους, γι αυτό και ομονοούν και σε αυτό, λέγοντας: Η Κίνα είναι ένα αυταρχικό κομμουνιστικό καθεστώς. Απάντηση: Τσ  τσ   τσ. Τόοοσο πολύ ε; Και εδώ έχουμε δημοκρατία δηλαδή; Τι έκαναν αυτοί, που δεν γίνεται και εδώ; Τι διαφορά έχει η «κόκκινη» δικτατορία από την δική μας φουτουριστική δικτατορία; Και είναι και «κόκκινη»; [Γιατί το ΚΚΕ, αλλά και η κοινή λογική, μας λένε, ότι δεν είναι.]

     Προσωπικά και μου είναι αδιάφορο το χρώμα της κάθε δικτατορίας και βγάζω φλύκταινες με τους «ταγούς της δημοκρατίας». Εξετάζω τα πράγματα χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και αναγνωρίζω ότι καλό υπάρχει, όπου κι αν το εντοπίσω. Το γεγονός λοιπόν είναι η απόλυτη αποτελεσματικότητα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς εμβόλια. Το ότι έβγαλε και η Κίνα εμβόλιο, οφείλεται στις εξαιρετικά εκτεταμένες διεθνείς μετακινήσεις της σύγχρονης εποχής και την εξαιρετική διεθνοποίηση της οικονομίας, που δεν της επιτρέπουν την υγειονομική απομόνωση, όταν οι άλλες χώρες θα επανέλθουν στην «κανονικότητα». Επειδή όμως, όπως αποδείχτηκε, σέβεται την ζωή των πολιτών της πολύ περισσότερο από τις δυτικές «δημοκρατίες», επέλεξε την ανάπτυξη συμβατικού εμβολίου, παρά το χαμηλό ποσοστό επιτυχίας, τις γνωστές παρενέργειες κ.λ.π.. Τουλάχιστον δεν μετατρέπει τους πολίτες της σε πειραματόζωα, όπως κάνουν οι «δημοκρατίες» με τα εμβόλια mRNA και τα υβριδικά. Και καλά, στην «κομμουνιστική» Κίνα τους καταλογίζουν, ότι είναι κομμουνιστές. Στην εθνικιστική Κίνα (Ταϊβάν) τι τους καταλογίζουν; Ότι είναι σχιστομάτηδες;

     Και ποιος από τους «δημοκράτες» δεν συνεργάστηκε με τους «κομμουνιστές»; Πρώτος και καλύτερος ο Τραμπ, που χρηματοδοτούσε παράνομα (όχι από την τσέπη του βέβαια) τα πειράματα στην Βουχάν, ενώ είχε ψηφιστεί νόμος επί Ομπάμα, που απαγόρευε την χρηματοδότηση στο εξωτερικό επικίνδυνων βιολογικών πειραμάτων. [Κι όμως ο αδίστακτος τυχοδιώκτης λασπολογεί τον Ομπάμα γι αυτό που έκανε ο ίδιος.] Παραμύθια και άθλιες δικαιολογίες είναι η δήθεν «αντιπαλότητα» με τους «κομμουνιστές». Παραμύθια που βολεύουν και τους «σοβαρούς» (που μεταθέτουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες στην Κίνα) και τους αρνητές, που δεν θέλουν καμιάς μορφής αντιμετώπιση του ιού* και δεν τους βολεύει καθόλου αυτή η τεράστια επιτυχία της Κίνας με μοναδικά όπλα το πραγματικό λοκντάουν και την καραντίνα εισερχομένων. [* Συμφωνούν μόνο με τα φάρμακα, από τότε που άρχισε να τα πλασάρει το μπος –μέχρι τότε «δεν υπήρχε» ο ιός. Αν έχουν φιλότιμο, τώρα πρέπει να το κάνουν το εμβόλιο και μάλιστα το «θαύμα» της Pfizer, ή να παραδεχτούν, ότι ο αρχηγός τους είναι απατεώνας.]

     Γι αυτό ομονοούν όλοι απέναντι στο Κινέζικο λοκντάουν. Γατί σε 15-20 ημέρες θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει. ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. Αυτοί που έβαλαν τον ιό όμως στα δυτικά κράτη, δεν ήθελαν ποτέ να καθαρίσουμε και με την συνεπικουρία των αρνητών, πάντα και παντού μόνοι τους υπονόμευαν τα δήθεν λοκντάουν, για να κουραστεί ο κόσμος και να δει τα εμβόλια σαν την μόνη οδό για την «ελευθερία». [Μία εναλλακτική λύση ίσως να ήταν ένα απόλυτο, αλλά μίνι λοκντάουν μερικών ημερών, με διενέργεια τέστ σε όλον τον πληθυσμό, αλλά υπάρχουν πολλές ενστάσεις για την αξιοπιστία των τεστ. Από την άλλη και ένα πραγματικό λοκντάουν είναι σχεδόν αδύνατο πλέον, γιατί οι ξεφτίλες εξάντλησαν και τα ψυχικά και τα οικονομικά περιθώρια του κόσμου.]   

    Κι αν κάποιος δεν πείστηκε από όλα αυτά για την σκοπιμότητα και της αρχικής ανεξήγητα παρατεταμένης αδράνειας (για να είναι σίγουροι, ότι θα μπει ο ιός στην χώρα) και των επόμενων «λαθών» και της «ανθρώπινης ανεμελιάς» του Μητσοτάκη (για να διογκωθεί το πρόβλημα) τι έχει να απαντήσει για την απαγόρευση της χρήσης αποδεδειγμένα αποτελεσματικών φαρμάκων; Μόνο και μόνο για να μην υπάρξει ανταγωνισμός στα εμβόλια τους, αφήνουν να πεθαίνουν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες (που δεν είχε έλθει η ώρα τους) για να γίνουν πιο τρομακτικά τα νούμερα. Κι όταν δεν τα καταφέρνουν κι έτσι, τους αποτελειώνουν με αέρα υπό πίεση (θάνατος με φριχτούς πόνους) ενώ πολλοί μπορούσαν ενδεχομένως να σωθούν μόνο με οξυγόνο (χωρίς πίεση και διασωλήνωση) σε συνδυασμό με τα κατάλληλα φάρμακα. Αυτά τα λένε γιατροί· δεν τα λέω εγώ . Και ως επιβεβαίωση έρχονται οι άλλοι γιατροί, αυτοί που εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ζητάνε απαλλαγή από νομικές ευθύνες για την υποτιθέμενη «σωστή αντιμετώπιση»!!!!!!!!!!! Μα για να καταδικαστεί κάποιος, δεν αρκεί να πεθάνει ο ασθενής. Πρέπει να αποδειχτεί, ότι ο γιατρός δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Αφού εκείνοι εφαρμόζουν αυστηρά τα πρωτόκολλα και τα πρωτόκολλα είναι «σωστά», τι φοβούνται;  [Όχι μόνο δεν διασφάλισαν το δικαίωμα των πολιτών στην ζωή, αλλά ούτε καν τον «ποιοτικό θάνατο» που μας υποσχέθηκε ο Τσιόδρας.]

     Προσωπικά είμαι πιο επιφυλακτικός στα φάρμακα, παρά στα (παλαιάς τεχνολογίας) εμβόλια. Ωστόσο τα φάρμακα θα τα πάρουν μόνο κάποιοι από αυτούς που θα ασθενήσουν, ενώ τα εμβόλια θέλουν να τα επιβάλλουν σε όλους. Και δεν μιλάμε για τα κλασικά εμβόλια, αλλά για εντελώς νέα τεχνολογία, που δεν έχει δοκιμαστεί ξανά σε άνθρωπο, που οι πιθανές μακροχρόνιες επιπτώσεις είναι παντελώς άγνωστες και που αναπτύχθηκαν υπό καθεστώς πρωτοφανούς αδιαφάνειας. Και όχι μόνο αδιαφάνειας, αλλά και σκανδαλώδους διαχείρισης. Πως είναι δυνατόν, μία εταιρεία που έφαγε πρόστιμα 18 δις μόνο σε έναν χρόνο, να γίνεται τόσο αξιόπιστη, ώστε τον επόμενο χρόνο να της χορηγούνται προκαταβολικά δισεκατομμύρια με το τσουβάλι;      

     Η κοινωνία των δύο τρίτων ζούσε και ζει σε μία ψευδαίσθηση ασφάλειας. Αφού οι μισοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ότι εξέπεσαν οριστικά ως περιττοί και είναι πλέον αναλώσιμοι… Συνεχίζουν να εμπιστεύονται ένα σύστημα, που σήμερα δεν δείχνει κανένα έλεος στην αυτοαπασχολούμενη παραγωγική του βάση και αύριο θα στραφεί κατά της αντιπαραγωγικής γραφειοκρατίας, ελπίζοντας (ο καθένας χωριστά) στην προσωπική τους σωτηρία μέσω της υποταγής.

     Ο εκμηχανισμός και η αυτοματοποίηση της παραγωγής και γενικά των οικονομικών διεργασιών, ακόμη και της γραφειοκρατίας, καθιστούν περιττό βάρος δισεκατομμύρια «περισσευάμενους», οι οποίοι σταδιακά θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό. Οι υπόλοιποι θα είναι πανεύκολα χειραγωγήσιμοι δούλοι.

     Ταυτόχρονα η διαπίστωση των περιορισμένων πόρων απαγορεύει πλέον την διαρκή μεγέθυνση του κύκλου της ευμάρειας, που τροφοδοτεί τις προσδοκίες και ανατροφοδοτεί τον καπιταλισμό. Ο καλά αμειβόμενος -καταναλωτής πολίτης –πελάτης (της κοινωνίας των δύο τρίτων –μην ξεχνιόμαστε) δεν μπορεί πλέον να αποτελεί την βάση του συστήματος, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν υπάρχουν αγαθά για όλους. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε τρόφιμα για όλους και ίσως αυτό πάνε να προλάβουν με τρόπους, που βέβαια δεν είναι ηθικά αποδεκτοί, αλλά με την βοήθεια των μέσων μαζικής προπαγάνδας και αποβλάκωσης γίνονται κοινωνικά αποδεκτοί.

     Το σενάριο μοιάζει και απίθανο και διεστραμμένο, αλλά μήπως αυτό είναι το ατού του, για να μην γίνεται εύκολα πιστευτό; Γιατί αν όχι με αυτόν, σίγουρα με κάποιον τρόπο δεν θα προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού; [Να προσθέσω εδώ, ότι ένα από τα προβλήματα, για τα οποία κατηγορούνται τα νέα εμβόλια, είναι η γονιμότητα· δηλαδή το ζητούμενο για όποιον θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.] Τότε γιατί να αποκλείσουμε αυτήν την εκδοχή, αν δεν δοθούν επαρκείς απαντήσεις ΤΩΡΑ;

     Οι «συνάδελφοι» σας λένε: «Ξυπνήστε ρεεε», «Σηκωθείτε από τους καναπέδες». Εγώ σας λέω, καλό είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ, αλλά όχι για οχλαγωγίες. Πηγαίνετε μία βόλτα στο δάσος. Πολιτική δραστηριότητα μπορείτε να ασκήσετε και μάλιστα πολύ πιο αποτελεσματική με το πληκτρολόγιο σας. Απαιτείστε διαφάνεια ΤΩΡΑ. Δεν έχει σημασία, αν εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε επαρκώς επιστημονικά δεδομένα. Ο δημόσιος επιστημονικός διάλογος σιγά σιγά θα τα εκλαϊκεύει και θα τα κάνει κτήμα όλων μας. Ας γίνει διεθνές κίνημα αυτή η απαίτηση για διαφάνεια, ανεξάρτητα από τις πολιτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές πεποιθήσεις του καθένα.

     Δεν χρειάζονται οργανώσεις, «πρωτοβουλίες πολιτών» και τα ρέστα. Ισως δεν είναι κακά κι αυτά, αλλά πρωτίστως ο αναγνώστης πρέπει να πάρει στο χέρι το πληκτρολόγιο και προσωπικές πρωτοβουλίες, είτε με προσωπικά του μηνύματα, είτε προωθώντας κείμενα που απαιτούν διαφάνεια. Μόνο το πλήθος αυτών των μηνυμάτων και προωθήσεων και των αποδεκτών μπορεί να φέρει αποτελέσματαΜην περιορίζεστε στους προσωπικούς σας λογαριασμούς. Μην αφήνετε σε ησυχία κανένα κανάλι, κανέναν πολιτικό, κανέναν μεγαλόσχημο. Απλή συμβουλή: Όταν απευθύνεστε σε αυτούς ζητώντας διαφάνεια, καλύτερα μην τους περιλούζετε με όσα πιθανότατα τους αξίζουν, για να μην βρίσκουν πάτημα να μην απαντήσουν.

     Απόδειξη για την δύναμη του πληκτρολόγιου, είναι η μέχρι στιγμής νίκη των αρνητών ως προς την άμεση υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Δεν επιτεύχθηκε με διαδηλώσεις και φασαρίες, αλλά με άρθρα και βίντεο στο διαδίκτυο.

     Μισή νίκη βέβαια, αλλά για εμένα δεν είναι προτεραιότητα το δικαίωμα σε αεροπορικές πτήσεις, γιατί αν όντως είναι ασφαλή τα εμβόλια, τότε δεν είναι παράλογοι αυτοί οι περιορισμοί. Αυτή είναι η προτεραιότητα· να δούμε αν τα εμβόλια είναι πράγματι ασφαλή. Εχουμε τόσο καιρό, που μας τα έχουν πρήξει για τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, Εντάξει, το καταλάβαμε, ότι από αυτής της πλευράς είναι ασφαλή. Άλλο πράγμα ρωτάμε και άλλο απαντάνε!!!!!!!

     Ωστόσο ακόμα και για αυτό, μόλις πριν 1-2 μήνες μας έλεγαν, ή μάλλον μας έπρηζαν, ότι είναι ασφαλή για όλους. Και πάλι η «γκρίνια» και η επιμονή των «συνωμοσιολόγων» έσωσε τους αλεργικούς, τα μικρά παιδιά και άλλες κατηγορίες, που συνεχώς διευρύνονται. Και πάλι όμως υπάρχουν αμφιβολίες από θανάτους ανθρώπων που έκαναν το εμβόλιο. Λίγοι προς το παρόν, αλλά ο Μοντανιέ δεν μίλησε μόνο για μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Θεωρεί, ότι όπου ένα εμβόλιο διασταυρώνεται με άλλη ασθένεια, θερίζει. Αυτό λέει και για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας, που διασταυρώθηκε με τον Covid στην βόρεια Ιταλία. Βραχυπρόθεσμες δεν είναι μόνο οι επιπτώσεις λίγων ημερών, αλλά κάμποσων μηνών.

     Και ω του θαύματος! Ενώ μέχρι τώρα ένας καρδιοπαθής, ή ένας καρκινοπαθής, δεν πέθαιναν από καρκίνο, από καρδιά, από γηρατειά, αλλά από Covid, από εδώ κι εμπρός δεν θα πεθαίνουν από το εμβόλιο, αλλά από καρκίνο, καρδιά, γηρατειά, κακή διάθεση κ.λ.π.!!!!!!!!!!!!!!!! Και γιατί μας είπαν, ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι; Για να «προστατέψουμε» αυτούς!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά ακούω για εμβόλια, που πρέπει να τα κάνουμε όλοι, για να πιάσουν σε όσους θέλουν, ή είναι απαραίτητο να τα κάνουν!!!!!!!!!!!!!! Αλλωστε ήδη ρίχνουν από τώρα τις ευθύνες σε όσους δεν θα τα κάνουν.

     Δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να διακοπούν οι εμβολιασμοί, γιατί μετά τους υγειονομικούς, που είναι σε γενικές γραμμές υγιείς άνθρωποι και θα αντέξουν το σοκ, έρχεται η σειρά των ηλικιωμένων κι ο κόσμος μπορεί να τρομάξει. Οι μέχρι τώρα επισήμως καταγεγραμμένοι 13-14 θάνατοι μπορούν φυσικά να δικαιολογηθούν, αλλά θα μείνουμε σε τέτοια επίπεδα; Οι περισσότεροι από τα εκατομμύρια που το έχουν κάνει, το έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες. Οι εθελοντές (που έχουν συμπληρώσει κάποιους μήνες) ήσαν κατά κανόνα νέοι και υγιείς άνθρωποι και οι 8 θάνατοι στις 150.000 (από αυτούς που πήραν το κανονικό εμβόλιο) δεν είναι εντελώς αμελητέα ποσότης. [Αλλωστε μάλλον γι αυτό καθυστέρησαν περισσότερο την έγκριση του εμβολίου της Moderna, που είχε 6 θανάτους.] Επίσης να σημειώσουμε, ότι οι ελαφρές παρενέργειες, είναι ανάλογες, ή και βαρύτερες από αυτές του ίδιου του ιού σε όσους δεν ασθένησαν, ή το πέρασαν ελαφρά (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφεία) και αφορούν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων, σύμφωνα με τα στοιχεία, που δίνουν οι ίδιες οι εταιρίες. Πως είμαστε βέβαιοι, ότι αυτές οι ελαφρές παρενέργειες δεν προξενούν μία μικρή έστω βλάβη στον οργανισμό; Αλλωστε γιατί αποφεύγουμε γενικώς τα φάρμακα; Γιατί φοβόμαστε τις προσωρινές παρενέργειες, ή τις μόνιμες βλάβες; Όπως είπα τόσες φορές, αυτοί ακριβώς είναι οι φόβοι μας και όχι οι βραχυχρόνιες παρενέργειες.     

     Εκτός όμως από τους σοβαρούς «συνωμοσιολόγους» υπάρχει και ένα πλήθος προκατειλημμένων, που κάνει ζημιά, προβάλλοντας είτε θέματα που έχουν απαντηθεί ήδη, είτε υπερβολές και «αποκαλύψεις» της συμφοράς (είτε ακόμα και πραγματικές, αλλά άκαιρες αποκαλύψεις, που μπερδεύουν τον κόσμο, όπως για τα μικροτσίπ) και έτσι μέσα στο χάος των αντιλογιών, το σύστημα επιλέγει να απαντήσει μόνο σε όσες το βολεύουν. Ετσι μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, επιμένοντας όμως, ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή!!!!!!!!!!!!!!!!!

     Πρώτη φορά από την εποχή του μεσαίωνα ακούμε τόσο εκτεταμένα από «δημοκράτες», «προοδευτικούς», «μορφωμένους», «επιστήμονες», ότι ο δημόσιος διάλογος και η διαφάνεια είναι κακά πράγματα. [Τα έχουν πει βέβαια και διάφορα φασιστικά καθεστώτα, αλλά γι αυτό ακριβώς τα λέμε «φασιστικά»· επειδή ήθελαν να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα και την «ιερά» εξέταση.] Ακούω απίστευτες φασιστολογίες από όλους αυτούς τους ψευτοδημοκράτες. Ότι ο «πολίτης» οφείλει μόνο να σωπαίνει και να ακολουθεί τις οδηγίες των «ειδικών». Ότι ειδικοί είναι μόνο όσοι επιστήμονες συμφωνούν με τις επιλογές του συστήματος. Ότι όχι μόνο ο πολίτης, αλλά ούτε οι επιστήμονες δεν δικαιούνται να γνωρίζουν τίποτα για τα πειράματα μιάς ανακάλυψης, που θα μπει στον οργανισμό όλων των πολιτών!!!!!!!!!!! [Οι πιο έξαλλοι από αυτούς τους «δημοκράτες» ωρύονται: «Βάλτε τους στην σειρά και εμβολιάστε τους»!!!!!!!!!!!!!!!]  Το σύνολο των επιστημονικών δεδομένων το γνωρίζουν μόνο λίγοι από τις εταιρείες, καθώς και τα μέλη των επιτροπών, που ενέκριναν τα εμβόλια. Για όλους τους άλλους είναι απόρρητο μυστικό. Ούτε για όπλα να μιλάγαμε. Ή μήπως μιλάμε για όπλα;

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανέμελοι φονιάδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator