Προς ΕΡΤ, Alpha, Antenna, Open, Skai, Star, ΙΣΑ: Ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης

0



Αφού το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, πρέπει να πείσετε τον πληθυσμό, απαντώντας σε όλες τις επιφυλάξεις και τις αντιρρήσεις, από όπου κι αν προέρχονται και όχι απλά να χαρακτηρίζετε αυτούς, που τις εκφράζουν. Δεν έχω απαίτηση να μου απαντήσετε προσωπικά, αλλά μέσα από τις εκπομπές σας να απαντήσετε καθαρά και τεκμηριωμένα. Διαφορετικά, γιατί να μην πιστέψουμε τους συνωμοσιολόγους;

Εάν λένε ψέματα, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά (αλλά με διαφανείς διαδικασίες). Εάν δεν απαντήσετε με σαφήνεια σε αυτήν την τρομακτική καταγγελία, εγώ, σαν λαϊκός αρθρογράφος του διαδικτύου, υποχρεούμαι ως υπεύθυνος πολίτης, να θεωρήσω αληθή την καταγγελία και βέβαια αμαρτίαν ουκ έχω.

Η πληροφορία προέρχεται από το you tube, ένα βίντεο του Δ. Καζάκη (ΕΠΑΜ). Λέει, ότι η τεχνολογία εμβολίων mRNA αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε άνθρωπο. Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά ως προς τον covid και ασφαλέστερα από τα εμβόλια «συμβατικής» τεχνολογίας ως προς την μολυσματικότητα (για την ακρίβεια απολύτως ασφαλή). Ωστόσο πέραν της πιθανής επίδρασης στο ανθρώπινο DNA, είπε ότι μεγάλος αριθμός πειραματόζωων ανέπτυξε μακροπρόθεσμα καρκίνο.

Δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. Για παράδειγμα, ένα ποντίκι 3-4 ετών είναι ένα γέρικο ποντίκι, και καθώς τα πειραματόζωα δεν ζούν υπό ιδανικές συνθήκες, φυσικό είναι ένα ποσοστό να αναπτύσσει καρκίνο. Ωστόσο, αφού τέθηκε το θέμα, πρέπει να δοθούν και επαρκείς απαντήσεις και ο καθείς, ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και αυτή η σπουδή να χαρακτηριστούν τα εμβόλια ως ασφαλή, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες αμφιβολίες στον κόσμο. Καθώς δεν υπάρχει κανένα δεδομένο πιθανών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων σε ανθρώπους, μόνο από τα πειραματόζωα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Συνεπώς το ερώτημα δεν είναι δευτερευούσης σημασίας για να αγνοηθεί.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προς ΕΡΤ, Alpha, Antenna, Open, Skai, Star, ΙΣΑ: Ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator