Δωρεάν μαστογραφίες και τεστ Παπ στο Κιάτο

0Από αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, όσες γυναίκες επιθυμούν, μπορούν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ στην κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας που εγκαθίσταται αυτή τη στιγμή στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο ΚΙΑΤΟ.

Μια προσφορά ζωής από το Δήμο μας και την ΠΕ Κορινθίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου.

Οι κυρίες που επιθυμούν να εξεταστούν για τη μετακίνησή τους πρέπει να στείλουν τον κωδικό 1 στο 13033.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο
τηλ. 2742 360 100

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δωρεάν μαστογραφίες και τεστ Παπ στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator