ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος με απόφαση Μητσοτάκη

0Ισχυρή αναβάθμιση της πολιτικής εκπροσώπησης της Κορινθίας αποτελεί η σημερινή απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει τη Μαριλένα Σούκουλη αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της ΝΔ.

Η Μαριλένα Σούκουλη θα είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που θα σηκώσουν το βάρος της εκπροσώπησης της ΝΔ στην Βουλή και η επιλογή της αποτελεί μία δικαίωση της σκληρής προσπάθειας και των άοκνων ενεργειών που καταβάλλει τους 20 μήνες που είναι στην Βουλή.

Μάλιστα πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση νέου βουλευτή, που δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι, ο οποίος καταφέρνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μία τόσο μεγάλη αναβάθμιση.

Εννοείται πως η εξέλιξη αυτή αποτελεί και μία πολύ σημαντική στιγμή για την Κορινθία, η οποία βλέπει και τους τρεις βουλευτές της να αξιοποιούνται σε σημαντικούς τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος με απόφαση Μητσοτάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator