Τιμή για όλη την Κορινθία η επιλογή της Μαριλένας για αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τιμή για όλη την Κορινθία είναι η επιλογή της Μαριλένας για κοινοβουλευτική εκπρόσωπος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια επιλογή που δικαιώνει τις προσπάθειες της Μαριλένας που καταβάλει όλο αυτό τον καιρό ως βουλευτής Κορινθίας του κυβερνώντος κόμματος.

Να θυμίσουμε πως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι αυτός που εκπροσωπεί τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που σημαίνει πως η Μαριλένα θα εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όποτε της ζητηθεί ως αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος.


Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Κυριάκος Μητσοτάκης

Γενικός Γραμματέας Κ.Ο.: Σταύρος Καλαφάτης

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρούτσης

Αναπληρωτές Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι: Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Πλεύρης, Μαρία Ελένη (Μαριλένα) Σούκουλη-Βιλιάλη

Διευθυντής K.O.: Χαράλαμπος Σιάτρας 

Αντιγράφουμε από τη σελίδα της στο fb:

"Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργο
Kyriakos Mitsotakis
για τον ορισμό μου σε Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της ΝΔ. Η εμπιστοσύνη του αποτελεί τεράστια τιμή και ευθύνη. Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Κορινθίας για την αμέριστη αγάπη τους. Θα είμαι σταθερά δίπλα τους. #Παρούσα #το_Μέλλον_είναι_Εδώ #Συνεχίζουμε"

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 14, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμή για όλη την Κορινθία η επιλογή της Μαριλένας για αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator