ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ: Ο Δήμος Σικυωνίων συντονίζει τις ενέργειες για την... περαιτέρω ανάδειξη της λίμνης Στυμφαλία !!!

0
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: 


Μόνο ένας ανόητος θα πίστευε ότι γίνεται "συντονισμός για περαιτέρω ενέργειες για την ανάδειξη και αξιοποίηση της λίμνης Στυμφαλία" τη στιγμή που 10 χρόνια, η πιο άχρηστη Δημοτική αρχή που είδε ποτέ ο Δήμος Σικυωνίων, δεν έχει κάνει το παραμικρό σε αυτόν τον σπάνιο οικότοπο.... το παραμικρό.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ: Ο Δήμος Σικυωνίων συντονίζει τις ενέργειες για την... περαιτέρω ανάδειξη της λίμνης Στυμφαλία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator