Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορίνθου «Παλαίμων»: Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

0Με πολλή χαρά και ανακούφιση γίναμε αποδέκτες της απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για επιχορήγηση του συλλόγου μας , αναφορικά με τα έξοδα μετακίνησης της αντρικής μας ομάδας. Η απόφαση, παρ ότι το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο ο ΚΑΟΚ μετάσχει έχει ανασταλεί προσωρινά, δείχνει την βούληση του Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα, του Αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ.Ιωάννη Μαλτέζου αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστάσιου Γκιολή να στηρίξουν έμπρακτα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, όχι το σύλλογο μας μόνο αλλά συνολικά τον Αθλητισμό. Αυτό το κύτταρο ζωής που όλοι μας έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε, να προωθούμε και να στηρίζουμε

Η αρωγή και στήριξη της Περιφέρειας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε!

Με την επιστολή μας αυτή, επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράσουμε δημόσια το ελάχιστο που μπορούμε, τις θερμές μας ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τους κ.κ Αντιπεριφερειάρχες Μαλτέζο και Γκιολή για την απόφαση επιχορήγησης.

Ευχόμαστε να είναι υγιής πρωτίστως και πάντα να κάνουν το καλύτερο για τον τόπο μας, τους ανθρώπους του, τα παιδιά μας!

Καλή χρονιά!

Μετά τιμής
Για το Δ.Σ του ΚΑΟ Κορίνθου
Η Πρόεδρος 
Ευαγγελία Παπαϊωάννου
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορίνθου «Παλαίμων»: Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator