Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Το αφήγημα-φούσκα του πόσιμου νερού θα πάει μέχρι τέλους» !!!

0Το χωριό Διμηνιό (όχι "κάτω") υδροδοτείται με 2 τρόπους:

1) Βρύσες στο δρόμο που φέρνουν νερό από τα βορειότερα χωριά του Λαλιωτίου και της Βάλτσας. Το νερό αυτό ήταν ΠΑΝΤΑ πόσιμο.

2) Γεώτρηση ύδρευσης στο χωριό, όπου η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί για μπάνιο, πλύσιμο και μαγείρεμα κυρίως. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!!!!

Το υγειονομικό της Περιφέρειας προέβη σε υδροληψίες ΣΕ ΒΡΥΣΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ από το δεύτερο νερό, το οποίο ευρέθη απολύτως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.

Σε νεότερες μετρήσεις η ΔΕΥΑΣ πήρε δείγματα από το πρώτο νερό από τις βρύσες στο δρόμο, που είναι από άλλη προέλευση.

- Δεν υπάρχει ανακοίνωση από κανέναν από τους αρμόδιους.

- Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ χωρίς περαιτέρω ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες να βγουν ανακοινώσεις υπαλληλίσκων που να μιλούν αόριστα για το νερό αυτό ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ανάμεσα στις δύο προελεύσεις νερού ΥΔΡΕΥΣΗΣ του χωριού.

Τα λάθη ή παραλείψεις επιτρέπονται και έχουμε ανεχθεί προς χάριν της κοινής πορείας και καταγωγής μας πολλά....

Το σκόπιμο παιχνίδι εις βάρος της υγείας των πολιτών για να "μπαλΏσουν" κάποιοι το αφήγημα-φούσκα του πόσιμου νερού θα πάει μέχρι τέλους.....

Ελπίζω να επικρατήσει ΛΟΓΙΚΗ και όχι κουτοπονηρίες.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Το αφήγημα-φούσκα του πόσιμου νερού θα πάει μέχρι τέλους» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator