ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 81

0Με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων, τη μεγάλη και λαμπρή αυτή γιορτή της χριστιανοσύνης, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους φίλους και τις φίλες, τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες από τον Φενεό, τους απόδημους Φενεάτες και Φενεάτισες στην Ελλάδα και σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν ευρίσκονται, προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και κάθε ευτυχία.

Εύχομαι, επίσης, όπως η γέννηση του θεανθρώπου φέρει σε όλες τις οικογένειες χαρμόσυνες ειδήσεις, αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον του τόπου μας του αγαπητού μας ΦΕΝΕΟΥ. Για ένα μέλλον που αξίζουμε σ' έναν τόπο που τόσο αγαπάμε. ΥΓΕΙΑ σε όλους σας!!!

Για ένα χαρούμενο 2021!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΦΕΝΕΟΥ

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 81"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator