Πιστοποίηση «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ» για το Δήμο Κορινθίων

0


 

Την πιστοποιημένη ικανότητα να ανταποκρίνεται ως δικαιούχος στην έγκαιρη, οικονομική και ποιοτική εκτέλεση χρηματοδοτούμενων έργων, προμηθειών, υπηρεσιών, όλων των κατηγοριών σύμφωνα με την αρχή της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης και τις απαιτήσεις του Κοινοτικού και Εθνικού Δικαίου διαθέτει πλέον ο Δήμος Κορινθίων. Η επίσημη Πιστοποίηση «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ» σύμφωνα με το ΕΠ ΕΛΟΤ 1429:2008 υπεγράφη στις 13 Δεκεμβρίου 2020 .

Το «Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας» του Δήμου Κορινθίων έχει ως πεδία εφαρμογής:

Συγχρηματοδοτούμενα και μη, δημόσια τεχνικά έργα

υποδομής (ΕΠ ΕΛΟΤ 1431-1)

Δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών (ΕΠ ΕΛΟΤ 1431-2)

Συγκεκριμένες δράσεις με ίδια μέσα (ΕΠ ΕΛΟΤ 1431-3)

 Επισημαίνεται ότι όλες οι ενέργειες προετοιμασίας και υποβολής της Μελέτης, του φακέλου και της αίτησης για την απόκτηση της Διαχειριστικής Επάρκειας, έγιναν με ίδια μέσα από το Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Κορινθίων με την συνεργασία των στελεχών των υπολοίπων Διευθύνσεων.

« Είναι μία διαρκής προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας των Υπηρεσιών, του ελέγχου των διαδικασιών και εν τέλει της παραγωγής έργου με ταχύτητα και ασφάλεια» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πιστοποίηση «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ» για το Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator