Μ. ΛΕΓΓΑΣ: «TABLET ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ»

0


Σε κάθε δύσκολη ώρα για την ελληνική κοινωνία η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ισχυρό πυλώνα συνοχής, αλληλεγγύης και στήριξης. Η περίοδος της πανδημίας την οποία βιώνουμε είναι μία τέτοια ώρα. 

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την εξ αποστάσεως διδασκαλία, έχουμε γίνει μάρτυρες των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, λόγω ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή. Γι αυτό, ο Δήμος Σικυωνίων θα πρέπει να συνδράμει άμεσα τους μαθητές που έχουν πραγματική ανάγκη και αδυνατούν σήμερα να παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα. Με τη βοήθεια των διευθυντών των σχολείων, να γίνει άμεσα καταγραφή των μαθητών για παροχή tablets και κάρτες σύνδεσης στο διαδίκτυο, ώστε να συμμετέχουν ομαλά στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Ο Δήμος Σικυωνίων οφείλει να σταθεί στο πλευρό των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη. Θα πρέπει να είναι δίπλα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε γονιό και ιδιαίτερα στους μαθητές, που πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο διδασκαλίας, που -όπως διαπιστώνουμε- δεν είναι προσβάσιμος σε όλους. Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη, αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική, αυτό σημαίνει ισότιμη πρόσβαση στη μάθηση για όλους τους μαθητές.

«Κανένα παιδί μόνο του στη μάχη, κανένα παράθυρο γνώσης κλειστό»

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης
«συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ. ΛΕΓΓΑΣ: «TABLET ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator