Επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις

0



Η Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια (ΛΑΕΚ) για εργαζομένους σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 49 μισθωτούς. Τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης του ΛΑΕΚ για εργαζόμενους αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους ΧΩΡΙΣ οικονομική επιβάρυνση αλλά και για τους εργαζομένους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους. 

- Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας. 
- Ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 200,00€ και βεβαίωση παρακολούθησης. 
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες επιχειρήσεις: 

• Απασχολούν από 1 έως 49 εργαζομένους. 
• Επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους ΔΩΡΕΑΝ. 
• Υπόκεινται στην υποχρέωση καταβολής στο ΕΦΚΑ της εργοδοτικής εισφοράς ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους το έτος 2018.

Στο ανωτέρω πρόγραμμα κατάρτισης δίνεται η δυνατότητα, να συμμετέχουν και εργαζόμενοι που το αντικείμενο απασχόλησης τους δεν τους επιτρέπει να έχουν σταθερή εργασία συγκροτώντας ομοειδή τμήματα τύπου Β. : ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΛΑΕΚ 2019-2020 -GDPR σε επιχειρήσεις 
-Φορολογικά Θέματα – Μισθοδοσία – Εργατικά – Χρηματοοικονομική Λογοστική 
-E-Marketing & Social Media 
-Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών σε επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Εστίασης 
-Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τα προγράμματα ΛΑΕΚ: media@korinthiacc.gr, 2741024464 (933)
Προθεσμία υποβολής: 23/11/20
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator