ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

0


-Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη περιοχή στην θέση «Φραγκίστα» Κιάτου, έχει κατασκευασθεί ένα πρόχειρο γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και πρόχειρες κατασκευές αποδυτηρίων και αποθηκών .

-Δυστυχώς, ο αθλητικός αυτός χώρος δεν φυλάσσεται, δεν προστατεύεται και έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη του από τη Δημοτική αρχή.

-Πλησίον του αθλητικού κέντρου έχουν εγκατασταθεί, σε μόνιμη σχεδόν βάση, πολλές σκηνές αθίγγανων . [ 70-100 άτομα και πλέον].

-Πρόσφατα σε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικών ομάδων άγνωστοι δράστες, πιθανόν αθίγγανοι, έκαναν νέα «επιδρομή» για πέμπτη φορά, στο κυλικείο, στις εγκαταστάσεις, στα αποδυτήρια και στις αποθήκες του αθλητικού κέντρου, κατέστρεψαν αθλητικό υλικό και αφαίρεσαν πορτοφόλια, χρήματα, ιματισμό των ποδοσφαιριστών και παραγόντων των αμάδων.

-Μιλάμε για πρωτόγνωρη ανυπαρξία, ανικανότητα και ανεπάρκεια συνολικά της Δημοτικής αρχής.

-Η απογοήτευση των αθλητών, αθλητικών παραγόντων της περιοχής αλλά και όλων των πολιτών για την πλήρη αδράνεια της Δημοτικής αρχής , την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις οποίες πληρώνουν οι Δημότες μας και τις κλοπές των προσωπικών και αθλητικών κ.α. ειδών είναι μεγάλη.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator