ΕΠΣΚ-ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

0



Αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων όσων με κάθε ιδιότητα ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ότι το μαζικότερο λαϊκό άθλημα στην Κορινθία, νοσεί βαθύτατα.

Φίλαθλοι, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες, συμφωνούν ότι το αγαπημένο άθλημα όλων μας βρίσκεται σε τέλμα και απαξίωση.

Οι εποχές που νοιώθαμε υπερήφανοι και απολαμβάναμε το ποδόσφαιρο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και κάθε χρόνο πλέον μεγαλώνει η φθορά.

Ελάχιστοι ακόμα ρομαντικοί του αθλήματος επιμένουν, ματώνοντας κάθε μέρα να κρατούν όρθιες τις ομάδες τους, τα πρωταθλήματα και την αξιοπρέπεια. Ολομόναχοι σε κρίσιμες εποχές, χωρίς καμία βοήθεια, κανένα σχέδιο και φυσικά καμία προοπτική.

Κάθε Σεπτέμβριο που μετριόμαστε οι τελευταίοι εναπομείναντες, βλέπουμε να απουσιάζουν πολλές Κορινθιακές ομάδες και άλλες να μην μπορούν να συνεχίσουν.

Η κατάσταση εξελίσσεται πλέον δραματικά.

Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο, χωρίς κανένα σχέδιο, καμία βοήθεια και κανένα όραμα βουλιάζει στην ανυπαρξία.

Το ποδόσφαιρο μας από τα σαλόνια…γύρισε στα αλώνια, αφημένο στην μοίρα του. Υπάρχουν ευθύνες για αυτό και έχουν ονοματεπώνυμο.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, από συλλογικό όργανο του αθλήματος, έγινε μία γραφειοκρατική διαδικασία διεκπεραίωσης των δελτίων και των ποινών. Αντί για σχέδιο ανάπτυξης του αθλήματος και των σωματείων, οι καρεκλοκένταυροι της Ένωσης, χρησιμοποίησαν εκλεκτικές προσωπικές σχέσεις για να επανεκλεγούν.

Αντί για βοήθεια στα σωματεία που έχει γονατίσει η οικονομική κρίση και η πανδημία, η Ένωση εξελίχθηκε σε μηχανισμό είσπραξης από τα σωματεία.

Αντί για όραμα εξόδου από την ποδοσφαιρική κρίση, οι απελπισμένοι παράγοντες, βλέπουμε καθημερινά, ένα νεκρό τοπίο, το οποίο σιγά-σιγά θα μας αφανίσει όλους.

Η ηγετική ομάδα της Ένωσης, βρίσκεται στον δικό της μικρόκοσμο, αποκομμένη από το άθλημα, μακριά από τους φορείς του και απλά απολαμβάνει με νιρβάνιο τρόπο την ματαιοδοξία της καρέκλας.

Το ποδόσφαιρο μας βουλιάζει κάθε μέρα.

Τα σωματεία είναι με την θηλιά στον λαιμό.

Το άθλημα είναι απαξιωμένο.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε την κατρακύλα.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την μοίρα μας και να δώσουμε ζωή στο άθλημα που είναι η ζωή μας, η οικογένεια μας, ότι αγαπάμε.

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι μία συλλογική προσπάθεια που γεννήθηκε από παράγοντες που πονούν, πληρώνουν και έχουν όνειρα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Είναι μία παράταξη, που με σχέδιο, στόχους και νέες ιδέες, μπορεί να αναγεννήσει το άθλημα, να το κάνει πάλι λαμπερό και ελπιδοφόρο.

Ξεκινώντας από την αθλητική μήτρα, των ακαδημιών μας, θέλουμε να ξαναπάμε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει.

Στην κορυφή των Εθνικών πρωταθλημάτων. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, να αναστηθούν οι ομάδες των χωριών μας, να γεννηθούν νέα αστέρια, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές.

Να γυρίσει στις καρδιές μας η χαρά από την συμμετοχή στα γήπεδα.

Ολοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να δώσουμε και πάλι λάμψη στην Κορινθία. Καλούμε όλες τις ομάδες να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Ο αγώνας, η αγωνία και η αγάπη είναι κοινή. Ήρθε η ώρα της αναγέννησης.

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εκ μέρους των σωματείων που συμμετέχουν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΣΚ-ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator