Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

0
Ακούσαμε χθες τον κ. Δήμαρχο να αναφέρει πως η Δημοτική Αγορά είναι ένας χώρος παραμελημένος για χρόνια (είναι αλήθεια αυτό) , ένα θέμα που επείγει (ξεχνάει ότι έχουν περάσει 15 μήνες Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου) και

1) πως εκπονείται στατική μελέτη για το κτίριο, η οποία μάλιστα είναι σε φάση ολοκλήρωσης και η πληροφόρησή του λέει πως δεν συμφέρει να ανακαινίσουμε το κτίριο, αλλά είναι προτιμότερο να το κατεδαφίσουμε και να κατασκευάσουμε καινούργιο.

2) θα εκπονηθεί μελέτη μέσα στη χρονιά για το πως πρέπει να γίνει το κτίριο και υπάρχει πρόβλεψη στον προϋπολογισμό.

3) το έργο θα δημοπρατηθεί το 2022 και θα ολοκληρωθεί όπως πρέπει.

Για την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος το έργο και τα αναφερθέντα από τον ίδιο, είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε ότι:

► Καμία στατική μελέτη δεν έχει ανατεθεί σε κανένα μελετητή για τη στατικότητα ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως μελέτη για τη δημοτική αγορά από το αρμόδιο όργανο της Οικονομικής Επιτροπής, ούτε έχει γίνει σχετική προκήρυξη.

► Καμία πίστωση δεν προβλέπεται στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2020 για οποιαδήποτε μελέτη ανάδειξης του κτιρίου, η οποία μάλιστα θα είναι έτοιμη στα μέσα του 2021.

Κατά συνέπεια μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Δεν ξεχνούμε βέβαια ότι σε αυτούς τους 15 μήνες έχουμε ακούσει αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες τους για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει στρατηγική από τη Δημοτική Αρχή:

● Να στεγάσει τη Δομή Κοινότητας

● Να στεγάσει το Πανεπιστήμιο

● Να στεγάσει Υπηρεσίες του Δήμου

Και δεν ξέρω τι άλλο έχει ακουστεί.

Όπως διαφαίνεται εμείς λέμε δυστυχώς άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα!!!

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 27/11/2020
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator