Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Δημοτική αρχή της ανομίας με χαράτσια και κατεστραμμένα έργα του χαβαλέ» !!!

0



20 ευρω το στρέμμα Λαυκα-Καστανια ΕΙΤΕ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ......

Αρα ενας με 20 στρεμματα περιουσία (ουτε 15000 ευρω αξια) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤ' ΕΤΟΣ 400€ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ή ΚΗΦΙΣΙΑ!!!!Από τους " φιλανθρωπους" και τα "λαϊκά παιδιά " αυτα.

Εμείς ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ και τις δημοσιευουμε εδώ διά του δημοτικού συμβούλου μας κ.Κατσιμπούλα.

4300 στρεμματα ειναι ο κάμπος μας. Χωρίς πότισμα κανενα θελουν να εισπράξουν περιπου 90.000€ κατ' ετος.

Αυτη είναι η πολιτική ανύπαρκτων αυτοδιοικητικών με κάλυψη πολιτικών προς αποφυγή υποθετικά μελλοντικών εσωκομματικών αντιπάλων, που χαϊδεύουν επί μια δεκαετία  τη δημοτική αρχή της ανομίας, της ΜΗ είσπραξης εγκαίρως και αναλογικά , που οδηγει ΣΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, του χαβαλέ.

Ελπίζω να ανοίγετε τα μάτια σας. Μόνη μας δύναμη εξάλλου είναι ΜΟΝΟ η δική σας γνώμη, γνώση, συμπαράσταση.

Δημήτριος Παπαγεωργίου


20 ευρω το στρέμμα Λαυκα-Καστανια ΕΙΤΕ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...... Αρα ενας με 20 στρεμματα περιουσία (ουτε 15000 ευρω αξια)...

Δημοσιεύτηκε από Δημήτριος Παπαγεωργίου στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Δημοτική αρχή της ανομίας με χαράτσια και κατεστραμμένα έργα του χαβαλέ» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator