Ένα μήνυμα ελπίδας από τον Χρήστο Χασικίδη

0Η πατρίδα μας, το Εθνικό μας Σύστημα Υγείας, οι οικογένειές μας, ο καθένας μας ξεχωριστά, δοκιμαζόμαστε από το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19.

Αυτές τις πραγματικά δύσκολες ώρες της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, όπου το Ε.Σ.Υ. δέχεται τεράστια πίεση λόγω της μεγάλης διασποράς του ιού στην κοινότητα, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας:

Ο κορονοιός είναι ο εχθρός που όλοι θέλουμε να νικήσουμε και θα τον νικήσουμε, συνειδητοποιώνταςότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ και οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε ανάλογα.

Αυτή η προσέγγιση δεν βοηθά μόνο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, που πλήττεται εξαιτίας της οικονομικής και κονωνικής διάστασης της πανδημίας.

Η πατρίδα μας, το Εθνικό μας Σύστημα Υγείας, οι οικογένειές μας, ο καθένας μας ξεχωριστά, δοκιμαζόμαστε από το δεύτερο...

Δημοσιεύτηκε από Cristos Chasikidis στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα μήνυμα ελπίδας από τον Χρήστο Χασικίδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator