ΚΙΑΤΟ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ !!!

0-Τα ζητήματα του Λιμανιού και του Αλιευτικού Καταφυγίου της πόλης του Κιάτου είναι μείζονα και οι αρμόδιοι φορείς, κυρίως η Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, οφείλουν να τα έχουν σε πρώτη προτεραιότητα.

-Τα τελευταία χρόνια είναι σε ανάπτυξη το έργο επέκτασης του Αλιευτικού Καταφυγίου και ο ανάδοχος του έργου, για λόγους εξυπηρέτησής του έχει αποκλείσει, με μηχανήματα και υλικά, μεγάλο μέρος του Λιμανιού που παραμένει ανενεργό.

-Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, παρότι οι εργασίες έχουν φθάσει στο τέλος τους, ο ανάδοχος του έργου εξακολουθεί να κρατά κλειστό μεγάλο μέρος του Λιμανιού.

-Εκτός αυτού η κεντρική πόρτα του Λιμανιού έχει υποστεί ζημιές και κατέπεσε στο έδαφος, όπου παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με σοβαρούς κινδύνους για την προστασία και την υγεία των διερχομένων πολιτών και κυρίως των παιδιών και μαθητών .

-Η ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, δυστυχώς για τον τόπο μας, δεν έχει ακόμα πάρει «χαμπάρι» τι γίνεται.

-Μπορεί το Λιμάνι να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες φόρτωσης και εκφόρτωσης των καραβιών, παράλληλα όμως, όταν αυτό είναι εφικτό, χρησιμεύει και για στάθμευση των οχημάτων, μιας και δεν υπάρχουν πολλοί χώροι στάθμευση οχημάτων στην πόλη μας.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator