Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ απαντά στην κριτική δημοτικής παράταξης ότι δήθεν δεν γίνεται έργο στο δήμο Κορινθίων ως εξής:
1. Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έκανε με τους συνεργάτες του το Σεπτέμβριο του 2020, λεπτομερή απολογισμό των έργων της πρώτης χρονιάς της θητείας του στο δήμο Κορινθίων.
2. Μόνο όσοι δεν θέλουν δεν βλέπουν τα έργα που γίνονται στο δήμο Κορινθίων
3. Οι Κορίνθιοι βλέπουν τα σταματημένα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς πχ στην πλατεία περιβολάκια, στην άρδευση από το βιολογικό καθαρισμό , στο πολυδύναμο νηπιαγωγείο, στις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων, στην καθαριότητα κλπ
4. Αθόρυβα και αποτελεσματικά η δημοτική αρχή προετοιμάζει τις μελέτες για τα νέα έργα που θα ενταχθούν σύντομα σε επιδοτούμενα προγράμματα
5. Στο τέλος της 4ετιας οι Κορίνθιοι θεωρούμε ότι θα εκτιμήσουν τον απολογισμό της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν για την επόμενη θητεία .
Από το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2020 - Κατηγορία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΟΠΙΚΑ
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι
Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.
Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.