ΚΙΑΤΟ: Έπεσαν οι μάσκες - Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ο Κώστας Σαρχάνης - ΒΙΝΤΕΟ

0



Την εποχή που σχεδόν όλοι φορούν μάσκα, στο Δήμο Σικυωνίων την πέταξαν και... βγήκε ο "λαγός".
Από χθες αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής του Σπύρου Σταματόπουλου είναι ο αντίπαλός του στις πρόσφατες εκλογές Κώστας Σαρχάνης, ακολουθώντας τα βήματα του άλλοτε αρχηγού του Κώστα Σπανού, αλλά και του "πρωτομάστορα" της κωλοτούμπας Χρήστου Ζαχαριά, αφού και οι τρεις εξελίχθηκαν (μεταξύ άλλων) σε "βαστάζους" του νυν Δημάρχου.
Ότι ακριβώς σιγοψιθυριζόταν προεκλογικά τελικά έγινε πραγματικότητα.
Ο Σικυώνιος λαός όμως έχει γερή μνήμη όπως έχει αποδειχθεί...!

Δείτε τι έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις του κ. Νίκου Νικολόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό του Axion TV όταν ο δημοσιογράφος του είπε "ο κόσμος λέει πως ο Κώστας Σαρχάνης είναι "λαγός" του Σταματόπουλου" !!!




Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Έπεσαν οι μάσκες - Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ο Κώστας Σαρχάνης - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator