ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ: Πολιτικά ανεπαρκής αποδεδειγμένα

0



Το 2014 ο κος Σπανός ήταν υποψήφιος για το Δήμο Σικυωνίων.
Είχε απέναντί του τον κο Σταματόπουλο, ο οποίος διεκδικούσε και αυτός για δεύτερη φορά τη Δημαρχία, όπου και τελικά επικράτησε, τη δεύτερη Κυριακή, με 55,5% έναντι του κου Σπανού που έμεινε στο 44,5%.

Ο Κ. Σπανός στο Κιάτο έλαβε 5.102 ψήφους και 46,30% στην Στυμφαλία 928 ψήφους και 43,34% και στο Φενεό 553 ψήφους και 33,76%.
Είχε δηλαδή μια δυνατή, ξεκάθαρη και ρητή εντολή από το Σικυώνιο λαό να ασκήσει μια ανάλογη των ποσοστών του αντιπολίτευση για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αντί αυτού ο κος Σπανός συντάχτηκε πλήρως και σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές, με το μεγάλο του αντίπαλο μέχρι τότε, "προδίδοντας" κατά κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του.

Ο ρόλος της... σκιάς και του... μουγκού που "έπαιζε" στα δημοτικά συμβούλια είναι πολύ φρέσκος και πολύ δύσκολα θα τον εμπιστευτεί κάποιος στο νέο του εγχείρημα να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Κορινθίας με το "εξάμβλωμα" του ΚΙΝ.ΑΛ. στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές !!!


Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ: Πολιτικά ανεπαρκής αποδεδειγμένα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator