Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Πέτυχε το ακατόρθωτο - Στον 7ο όμιλο ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου !!!

0Το ακατόρθωτο φαίνεται να πέτυχε ο επίτιμος πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος αφού ύστερα από ενέργειές του η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στον Γ' όμιλο (Πελοποννήσου) της Γ' εθνικής και όλα δείχνουν πως με λίγη τύχη σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στα σαλόνια της Β' εθνικής !!!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Πέτυχε το ακατόρθωτο - Στον 7ο όμιλο ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator